2777
2789
عنوان

ایرانی های مقیم کشورهای خارجی بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 5905 بازدید | 180 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا حدودی حجاب دارم خخخ  😅 آدمای ایران همه جای دنیا بهترین آدما هستن اینو از ته دلم میگم&n ...

عزیزمی نظر لطفته.

چطور مثلا در همین تابستان پوششت چجوریه😂اول مهاجرتتون چطور طرز لباس پوشیدنتو عوض کردی.ی دفعه ای یا کم کم .زود عادت کردی؟

🍃همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان‌بره!🤍

من تا حدودی حجاب دارم خخخ  😅 آدمای ایران همه جای دنیا بهترین آدما هستن اینو از ته دلم میگم&n ...

😂😂😂😂چ خوبی تو من اگ همین الانشم حجاب تو ایران آزاد شه حجابمو بر میدارم 

تو که دیگه تو آزادیی❤️😂

هدفم منتظره تا بهش برسم 😉
من اینجا هر کلابی که میرم کمه کم ۷۰ دلار خرج میشه  شما احتمالا کلاب نرفتی تا حالا چون هنه جور ...

من متنفرم و همه جا هم بدشو میگم 

دلیلی نداره خودمون میتونیم خصوصی مهمانی بگیریم یا تالار رزرو کنیم . کلاب برای شما، ۷۰ دلارم خارج از ایران رقمی نیست پولتونو اینجوری خرج نکنید 😒

همسایه ما با همین کلاب رفتن و آشناییاش الان نفر سوم دارن بینشون زندگی ها رو از هم میپاشه من هنوز ایرانی ام 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
من اینجا هر کلابی که میرم کمه کم ۷۰ دلار خرج میشه  شما احتمالا کلاب نرفتی تا حالا چون هنه جور ...

البته منظورم این نیست شما خدای نکرده مشکلی داری من مشکلم با هر نوع روابط ازاده بابتشم خیلی زجر میکشم اینجا ، واسه رقصشم باشگاه خیلی بهتره 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
ترکیه برای زندگی بلند مدت خوب نیست من حدود ۶ ماه استانبول بودم به شدت دلگیر و بی روحه بیشتر توریست ...

ایشالله یه پول خوب بیاد دستم 🤲🏽😂

همه چی حل میشه😂😂😂😂

😘 عزیزم جملت بی معنیه ببخشیدا ... احتمالا خوب ترنسلیت نکردی

هرچی زدم نشد 😅😅😅

خیلی اذیتم کردی 🤣🤣🤣

ایرانم 😄 اتریش بری نظرت عوض میشه ژاپن اصلا  شرابای ترک خیای معروفن

چرا برگشتی ؟ بخدا دارم به برگشت فکر میکنم 

از تنهایی میخواستم بچه بیارم خداروشکر شوهرم راضی نشد وگرنه بچه بی هدف و عشق خیلی بده 😭😭😭😭

کاشکی ایران در مورد حجاب مثل ترکیه و دیگر کشورا بود ...هرکی هرچی دلش خواست میپوشه 😂

ایران قدیم از ترکیه بهتر بوده و متاسفانه الان از اونا رفتیم عقب تر از این بابت🤦‍♀️😂😂😂خدا به خیر کنه

ایرانم 😄 اتریش بری نظرت عوض میشه ژاپن اصلا  شرابای ترک خیای معروفن

خب من نمیخورم آخه فقط اطلاعات دیگرانو از شراب رد و بدل کردم خخخ

چرا برگشتی ؟ بخدا دارم به برگشت فکر میکنم  از تنهایی میخواستم بچه بیارم خداروشکر شوهرم راضی نش ...

من تحصیلی رفته بودم و بعدش برگشتم

فرانسه برای زندگی زیاد جالب نیست ، بی روحه

چند سالتونه مگه ؟

پروفایل اگه خودتون باشین نهایت ۲۰ ، ۲۱

Second Baby is loading 👶🏻
عزیزمی نظر لطفته. چطور مثلا در همین تابستان پوششت چجوریه😂اول مهاجرتتون چطور طرز لباس پوشیدنتو عوض ...

میشه گفت حجابم بگی نگیه 

ولی یکم از نگاه اذیت میشی 

من تو ایرانم حجاب نداشتم چه برسه اینجا ولی ازدواج کردم دیگه چاره ای نیست خیلی معتقده آقامون 😅

البته رابطه خودمم با خدا خوب شد 

این دید شماست عزیزم من الان دو ساله اینجام و ماهی کمه کم یک بار کلاب میرم اینجا دیگه بحث جنسیتی تع ...

من همچنان بدم میاد هرچی بخواهید میتونید بگید 

زور که نیست من اصلا از رنگ نورهاشم بدم میاد کلا باهاش مشکل دارم از جلوی یکیش رد میشم حالم بد میشه 

شما هم آزادی من کاری به شما که نداشتم 

از اولم گفتم عزیزم من همه رو نگفتم ، توی ریپلای دوستمون گفتم