2777
2789
عنوان

ایرانی های مقیم کشورهای خارجی بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 5905 بازدید | 180 پست
اوخی 😄😄😄 اینطور ک بضی از ماها فک میکنیم ک اونجا خیلی آزادیه از همه لحاظ درسته؟

از چه لحاظ همه جا همه جور آدمی هست گلم حتی تو ایران 

اینجا مسلمان های معتقدی داره و بی ادبم زیاد داره 😅

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با ویزای دانشجویی اومدم هزینه خورد و خوراک و رفت و آمد با خودمه + اجاره خونه بعد از یکسال تونست ...

منم دانشگاه دولتی درس میخونم، اما رشتم خیلی خفن نیست و نپرسید چیه. اما میتونم منم ویزای دانشجویی بگیرم؟ چقدر باید پول خرج کنم؟ 

هدفم منتظره تا بهش برسم 😉
😍😍 Vraiment ? Quelle région? Ma sœur était dans cette ville avant l'Aïd

Oui

Je ne peux pas dire l'adresse.... j'ai dit que nous avons un problème de sécurité

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
رشته ای که میخواید خارج از ایران بخونید رشته ی تاپی هست که ساپورت بشید ؟

شما رشتتون چی بوده؟ 

از چه رشته هایی بیشترین استقبالو داره؟ 

فوقش یه سال دیگه برا کنکور میخونم 

اما بدونم که اونجا آیندم برای خودم خانوادم خوب میشه

هدفم منتظره تا بهش برسم 😉
فرانسه به کلاب ها و پارتی هاش معروفه کسی که خارج میره مگه میشه کلاب نره ؟! 😂 نمیشه اصلا

خدانکنه زبونتو گاز بگیر ، نه اصلا نمیره بخاطر موقعیت پدرش باباش مدام آمارشو داره 🤣🤣🤣

فرانسه به کلاب ها و پارتی هاش معروفه کسی که خارج میره مگه میشه کلاب نره ؟! 😂 نمیشه اصلا

فرانسه به شراب هاش و عشق بازیاش و موسیقیش معروفه 

دانشجوی زبانی ؟ 

توریستی یا کاری ؟

هیچکدوم خخخخ از طریق دیگه ای

شما فکر کن توریستی 😉

فرانسه به شراب هاش و عشق بازیاش و موسیقیش معروفه  دانشجوی زبانی ؟

شراب که شراب آذربایجان فقط

اتریش مهد بهتری واسه موسیقیه به نظرم

فرانسه در عین سکوت به شور و هیجانی که داره خیلی زیبا به نظر میاد

نه ، من ۵ سال فرانسه زندگی میکردم تا سال ۲۰۱۴

Second Baby is loading 👶🏻