2777
2789
عنوان

ایرانی های مقیم کشورهای خارجی بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 5905 بازدید | 180 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سلامتی😍😍ان شاالله چند سال دیگه میام پاریس میبینمت🤲🏻😍از نزدیک

قدمت روی چشم حالا چرا انقدر دییررررر😐 

تا اون موقع از تنهایی دیوونه شدم 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
چقدر طول کشید تا زبان یاد بگیرید؟ 

من هنوزم اونطور که باید یاد نگرفتم ترنسلیتر داریم ، ما اینوست کردیم احتیاج به زبان نداشت ویزای سرمایه گذاری بود البته آشنا هم فکر کنم داشت همسرم نمیدونم واقعا زبان میخواستن یا نه ، همه چیمون عجله ای بود ، یک هفته قبلش آماده شدیم 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
مگه رقص نیس.یعنی همشون مریضن🙄🙄

خخخ منظورم بیماری جنسی نیست 

نه که همشون من اشتباه کردم این حرفو زدم ولی یه جوری ان انگار برای قشر ضعیفن آدمایی که میرن توش زیاد اهل ادب و آداب نیستن ، حتی منطقه های خوب شهر 

گفتم که فقط دعوتی هاش خوبن ، اون حرفه ای تره تا کلابا

je ne t'ai pas dit l'adresse J'ai dit dans quel domaine mon cher 😉 Quelle est exactement votre spéc ...

Ne dérangez pas votre belle-soeur, c'est une spécialité artistique

شراب که شراب آذربایجان فقط اتریش مهد بهتری واسه موسیقیه به نظرم فرانسه در عین سکوت به شور و هیجانی ...

چه خوب ، الان کجایی ؟ 

موسیقی شیلی 

شرابم اگر ژاپن بره کنار آدربایجان و ارمنی 😁

برای چه کشوری ؟ شهری که من هستم با ماهی ۲ و ۵۰۰ تا ۳ هزار دلار میشه یه زندگی معمولی و لول متوسط رو ...

نمیدونم 

ترکی استانبولی بلدم اما دوست دارم ترکیه رو تفریحی برم نه اینکه مدت زمان زیاد، اما انگلستان یا آمریکا فکر کنم برای درس و یه مدت زندگی  کردن خوب باشه 

مرسی ک پاسخ دادی گلم🌹❤️

هدفم منتظره تا بهش برسم 😉
الان اونجا لباس پوشیدنتون چجوریه؟...آدمای اونجا بهترن یا ایران؟..

من تا حدودی حجاب دارم خخخ 

😅

آدمای ایران همه جای دنیا بهترین آدما هستن اینو از ته دلم میگم