2777
2789
عنوان

از حرفهای مادرشوهرم دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2154 بازدید | 130 پست
خودتون خیاطی رو خوب بلدید؟؟ یعنی مطمئنید که کارتون خوب درمیاد؟

بله وقتی که مجردبودم دوره نازک دوزی خیاطی رو گذروندم کارمم همه بی عیب ونقصه برای مردم ندوختم چون الگوکشی واینا خیلی دردسر داره وچرخامم حرفه ای نیست براخودم ودخترام میدوزم همیشه کار تولیدی راحت تره برش زده میاری فقط چرخ میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سآدم عزیزم برای خیاطی شنیون کار شو درآمدش خوبه

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
اخه خیلی نیست همش یه حلقه ست وگوشواره های دخترام

به نظرمن طلا برای وقتایی که لازم داری فقط بخری و هیچ استفاده اب نکنی به نظرم منطقی نیس اگه فکر میکنی میتونی تو کارت پیشرفت کنی چرا که نه بفروش کارتو شروع کن فقط پشتکار میخواد که اونم به خودت برمیگرده چه جور آدمی باشی ولی این بدون کار نشد نداره

بله وقتی که مجردبودم دوره نازک دوزی خیاطی رو گذروندم کارمم همه بی عیب ونقصه برای مردم ندوختم چون الگ ...

ولی تولیدی درآمدش خوب نیست 

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
پس الانم تسلیم نشوووو  اگر میدونی میتونی انجام بده، اگر قبلا کم توقع بودی الان دیگه بی توقع با ...

اره هر روز که میگذره متوجه این میشم که خیلی تنهام حتی نزدیکترین کسام که بی دریغ بهشون محبت کردم برداشت اشتباه کردن امان از سادگی زیاد

من یک زن قوی هستم هیچوفت تسلیم مشکلات نمیشم  

افرین همین درسته وایسا بجنگ و به همه ثابت کن هرکس هرکاری بخواد میتونه بکنه اگر حاضرباشه سختی بکشه و تلاش کنه این روزو روزگار پول جزو واجبترین چیزهاست 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
هیچی از ارایش وشینیون سر درنمیارم تابیام یاد بگیرم خیلی طول میکشه

خیاطی پدرت درمیاره  هم کلاس برو کلاس شنیون و هم فیلم از نت بیار یک کله مانکن بیار باهاش تمرین کنی یاد میگیری حرفه ای میشی 

افرین همین درسته وایسا بجنگ و به همه ثابت کن هرکس هرکاری بخواد میتونه بکنه اگر حاضرباشه سختی بکشه و ...

آخ گفتی همش میگفتم همه چیز پول نیست الان فهمیدم اتفاقا همه چی پوله پول داشته باشی اسایش وارامش داری رفاه داری یعنی کلاهمه چیداری

کار پیدا کردم مانتودوزی هرمانتویی ۲۳تومن برامنی که هزار تومنم درامد ندارم خوبه عزیزم 

خب الحمدلله

آخ گفتی همش میگفتم همه چیز پول نیست الان فهمیدم اتفاقا همه چی پوله پول داشته باشی اسایش وارامش داری ...

ارزش پول رو نمیشه انکار کرد هرکس اینکارو بکنه فقط شعار میده 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست