2777
2789
عنوان

از حرفهای مادرشوهرم دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2154 بازدید | 130 پست
عزیزم اشکال نداره اگه طلا بفروشی واسه همین موقع هاست دیگه بخدا من همه طلاهامو دادم رفته واسه کمک به ...

همون موقع ناراحت شدم ازش ولی بعدا بهش حق دادم وظیفه ای نداشت که اره امروز میرم میفروشم دعا کن   هرچی که خیر وصلاحمه پیش بیاد

مطمیین باش کارت راه میفته و درامدت هم بیشتر میشه  بجایی فروش طلا از پدرشوهرت قرض کن

نه دیگه راستشو بخای دیگه دوست ندارم به کسی روبزنم پدرشوهرمم کاره ای نیست اگه مادرشوهرم میخاست کمکم کنه دیروز میگفت دیگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهر تو بیخیال 

ببین اگه میخوای یه کارو شروع کنی اول خودت سرپا شو.  به حرف هیچکسم گوش نده تو بخوای میشه. 

اول با یه چرخ شروع کن تا یکماه دیدی خوبه چرخ دومم بخر

طلا رو بفروشی کارت بگیره مینونی بخری

بدترین حالتش اینه تو طلا رو فروختی کارتم جورنشده منم نیست آخرین راه فروش چرخاس.   

مطمنم بخوای میشه. دیگه به مادر شوهرت نگو وکاری که درسته رو ادامه بده

ممنون که باحرفاتون مرحم میزارین درحالی که میتونین باهمین زبون نمک بپاشی

منم خیلی دنبال کار میگردم پولم ندارم 

از هیچ توقع نداشته باش حتی پدرومادرت که کسیم ازت توقع کنه دخالت نکن که کسی نکنه قضاوت نکن تا کسی قضاوتت نکنه    
مادرشوهر تو بیخیال  ببین اگه میخوای یه کارو شروع کنی اول خودت سرپا شو.  به حرف هیچکسم گوش ...

اره دیگه به هیکسی نمیگم فقط خودم وخدام اون چرخا همیشه مشتریای خاص خودشوداره چرخ خودمم که ژانومه هستوریشه بندیمو گذاشتم برافروش انشالله که خوب فروش بره 

همون موقع ناراحت شدم ازش ولی بعدا بهش حق دادم وظیفه ای نداشت که اره امروز میرم میفروشم دعا کن   ...

دعا میکنم واست عزیزم وقتی انقدر بفکر زندگیت هستی و خانومانه پای زندگیت وایسادی و توقعی از کسی نداری مطمئن باش که موفق هستی حداقل سه هیچ از خیلیا جلوتری

خدا کافیست❤️