2777
2789
عنوان

از حرفهای مادرشوهرم دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2154 بازدید | 130 پست
کار تولیدی خوبه اگر کارت تمیز باشه . دخترت اگر کوچولو هست متوجه نمیشه گوشواره رو بفروش اول با یه چرخ ...

من اومدم اینجا شاید خانوما یکم دلداریم بدن وبگن روپاهای خودت وایسا از کسی انتظار نداشته باش یکم قوت قلب بگیرم ولی برعکس شد انگار فقط کامنت شما یکم امیدوارم کرد اره همین کارومیکنم انشالله که کارم میگیره دوازده ساله خیاطم تاره کار نیستم من میتوانم💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شوهرت نیست؟اگه پدشوهرت استقبال کرده ازون کمک بخواه عیب نیست به نظرم کاش نزدیکم بودی چرخمو میدادم بهت کارتو راه مینداختی هروقت تونستی بخری پس میدادی

خدایا شکرت واسه سلامتی و ارامشی که داریم🥰

عزیزم قطعا که از ایشون توقعت بالاست‌. نباید همچین انتطاری داشته باشی، آدم از شوهر و پدرو مادر خودش انتظار نداره چه برسه به مادر غریبه.

در ثانی طوری نمیشه فوقش‌دوباره چرخ‌هارو میفروشی پولت حیف نمیشه.

ولی اگه بتونی فعلا برو تولیدی کار کن ببین چطوره میتونی؟

اگه تونستی ادامه بده

سلام! کودکی خوبی داشتم ، اما تقریبا زود تموم شد...چشمامو که وا کردم تازه بدی هارو دیدم...اذیت شدم شکسته شدم. نوجوونیام به خودکشی هم حتی فکر می‌کردم...و ناگهان معجزه شد! تصمیم گرفتم عوض شم، کلا کوبیدم از نو‌ساختم و شد! بعد هم پشت سرهم اتفاقات خوبی برام افتاد. هرچند تو دل همین زندگی خوب به شدت از زندگی سیلی هم خوردم! از تو دل این شکستا، غم‌ها و خوشی‌ها چیزایی که یاد گرفتم رو مجانی بهت هدیه میدم. ۱_ما آدما تنهاییم، تنهایِ تنها اینو هیچ وقت فراموش نکن. ۲_آدما عوض میشن، جوری که ممکنه غافلگیرشی. و‌درنهایت تا اینجا اومدی یه صلوات هم مهمونم کن مشتی!