2777
2789
عنوان

رفتار با شوهر بی پول😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2708 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم روانی ميشم.. خیلی توی فشارم.. امروز ناهار نداشتیم بخوریم.. چون نون نداشتیم.. پول هم دستم نبو ...

خانواده خودت چه جوریه وضع مالیشون ؟ 

اگه اونام این جورین پس باید بری سر کار 

بچه دارم نشو که شوهرت مجبورت کنه سقط کنی وقتی حتا پول نون خریدن نداری عزیزم 

با آدم بی ادب دهن به دهن نمی زارم. ترجیح میدم نی نی یارو تگ می کنم اون ادبشون کنه😺
اگه از اول بي پول بوده كه شما شرايطشو ميدونستي ازدواج كردي پس تقصيري نداره اگر هم كه بعد اينجور شده& ...

تا پارسال بهتر بودیم پولشو میداد من پس انداز میکردم شکر خدا وضعمون بد نبود.. ولی از وقتی دیگه به من پول نمیده واسه یک کیلو برنج موندیم

آخه این چه نظر سنجیی بود وقتی بیچاره شوهرت سرکار بره و بااین تورم واقعا همینایی که گفتی اکثرا مثل شمان. مگه دست خودشه تیکه به تنگه نمی‌رسه. ماهم همینیم سه روز اول حقوقمون کفاف میده و می‌گذرانیم با اینکه پدرم وضعش عالیه ماشاالله و پدر شوهرم هم کلی زمین داره اما هیچکی کمک نمیکنه

چی شده الان؟ چی عوض شده؟ 

اونموقع پدرم دانشجو بود ورشکسته هم شد و نه تنها همه چی صفر شد همه دار و ندار مادرم هم رفت برای بدهی و مادرم شد نان آور خونه و مثل شما خیلی وقتا غذا اصلا نداشتیم 

الان خوبه همه چی اونطوریه که میخواستیم پدرم شغل ایده آل داره مادرم ارتقاع پیدا کرده و هرچی بخواد براش فراهمه 

چی بیشتر از این

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻