2777
2789
عنوان

سلام سلام مامانا 😍بیاین😁🌻

60 بازدید | 9 پست

سلام خوبین مامانای مهربون😍

و خانوما😁🍬

دلم براتون تنگ شده بوددااا

میگم مامانا شما چه غذاهایی برای بچه 1 سالتون میدین؟که هم متفاوت باشه هم مقوی؟

قبل از هرچی از راهنمایی و نظراتتون ممنونم😍🌻

تو 2 سالگی موفقیت یعنی بتونی حرف بزنی/تو 5 سالگی موفقیت یعنی کثیف نکردن شلوارت/تو 18سالگی موفقیت یعنی داشتن گواهی نامه/تو 20سالگی موفقیت یعنی داشتن رفیق خوب/تو 80 سالگی یعنی بتونی خوب حرف بزنی/تو 90 سالگی یعنی کثیف نکردن شلوارت/تو 95 سالگی داشتن رفیق..حالا به نظرت زمین گِرده؟یا زمان؟
بچه من یه سال و نیمه است قبلا حداقل یه ته دیگ سیب زمینی می‌گرفت دستش میخورد الان هیچی نمی خوره خ نگر ...

ای بابا. . .بچها تو این دوران بازیگوشن باید گولش بزنی بهش غذابدی

تو 2 سالگی موفقیت یعنی بتونی حرف بزنی/تو 5 سالگی موفقیت یعنی کثیف نکردن شلوارت/تو 18سالگی موفقیت یعنی داشتن گواهی نامه/تو 20سالگی موفقیت یعنی داشتن رفیق خوب/تو 80 سالگی یعنی بتونی خوب حرف بزنی/تو 90 سالگی یعنی کثیف نکردن شلوارت/تو 95 سالگی داشتن رفیق..حالا به نظرت زمین گِرده؟یا زمان؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گولم نمی خوره قبلا مثال میدادم عروسکا براش می‌بردن الان دست عروسکام رد میکنه

ای چونم چرا مولتی میخوره؟

میبینی تاپیکای به درد بخور کسی نمیاد متاسفانه

اره 😂من بعد مدتها اومدم هنوزم همون جوره جوش😂 چ استقبال گرمی😁

ای چونم چرا مولتی میخوره؟

نه من سویق و شیره و ماهیچه میدم که جدیدا اینا رو هم نمی خوره ، مولتی و آهن نمی‌دم ،آد میدم ، شایدم من کرونا دارم اونام خفیف داره و کم اشتها شده ،باید براش سوپ شیشه ای بزارم فردا ، 

نه من سویق و شیره و ماهیچه میدم که جدیدا اینا رو هم نمی خوره ، مولتی و آهن نمی‌دم ،آد میدم ، شایدم م ...

الهی مواظبش باش خواهر الان کوچیکه خیلی بهت احتیاج داره.انشالا زودی خوب شی💙ماهیچه و سوپ که خیلی خوبه بهش بدی مایعاتم خودت زیاد بخور

الهی مواظبش باش خواهر الان کوچیکه خیلی بهت احتیاج داره.انشالا زودی خوب شی💙ماهیچه و سوپ که خیلی خوبه ...

ممنون عزیزم حالم خوبه خدا روشکر 

یه دستور غذا : 

کره ، پودر بادام ،شیره اینا رو باهم روی کار میزاری و میزنی یک دست بشن واسه عصرونه 

تو شیشه ماهیچه هویج سیب زمینی کدو میزاری تو قابلمه پر از آب میزاری خوب جا بیفته 

روغن حیوانی و شیره و سویق با هم روی گاز تا ترکیب بشن هم می‌زنیم 

الآنم که کدو حلوایی میاد خیلی خوبه پسر من قبلا با روغن حیوانی و شیره دوست داشت  

قلم گوساله تیکه شده از فروشگاه های زنجیره ای بگیر تو خورشت هات بنداز پسر من مغزشو دوست داره همه شو میخوره 

آبگوشت هم که تلیت کنی خیلی دوست دارن من فردا بپزم الان یادم اومد 

کوکو سبزی با تخم مرغ زیاد که نرم باشه دوست دارن 

اگه شما هم چیزی بلدی به من بگو ممنون