2777
2789
عنوان

😞 نگرانی

126 بازدید | 11 پست

سلام بچه هاحالتون چطوره؟ میشه یه کم بیاید حرف بزنیم 😞

من چندروزیه که خیلی دلشوره دارم همش ترس دارم یه اتفاق بدی برام بیفته صدقه دادم ،هرکار میکنم حالم خوب نمیشه 

چندوقتی هست بخاطر کرونا دیدم چندتا جوون فوت شدن یا اینکه چندتایی نوجوان و جوون سرتصادف ازدنیارفتن 

حال بدی دارم ترس واسترس افتاده به جونم

چیکارکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه استارتر میشه یه لحظه بیاین تاپیکم کمکم کنید

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید

عمر دست خداست ما نباید در رسیدن بهش عجله کنیم و نباید نادیده بگیریم با اینکه ۲تا بچه کوچک دارم اما برای مردن آماده ام چون پارسال خرداد ماه برای حدود۱دقیقه مردم اما بخاطر مادرم بود یا بچه هام یا ۳تاشون برگشتم اون لحظه هیچی نفهمیدم اما کاملا حس سبکی رو کردم و پرواز به آسمان با یکی از دوستهام که فوت شده داشتم میرفتم هیچی هم یادم نبود .مادرم آب توم ریخته بود عکس العمل نداشتم بچه هام بالا سرم گریه برادرم رسیده بود بلندم کرده بود از زمین و.....چه حالی بود .دلم می‌خواست رفته بودم اگر مردن به این شیرینی باشه منتظرشم اما برنامه خودم برای زندگی و آینده دارم .زندگی کن تا زنده هستی. مردی هم یه زندگی بی دغدغه منتظر همه هست

نه بابا اینا چه فکریه چرا انرژی منفی جذب میکنی اخه😐

مثبت فکر کن،

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
عمر دست خداست ما نباید در رسیدن بهش عجله کنیم و نباید نادیده بگیریم با اینکه ۲تا بچه کوچک دارم اما ب ...

قوربونت برم عزیزم 

اره واقعا ادم باید تاهست زندگی کنه نه مردگی