2777
2789
عنوان

خاستگارم حرف خالیش نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 67 پست
خیلی بیشعوره یبار باهاش تو اتاق حرف میزدیم یدفه پاشو میمالوند ب ناخن پام بعد یجوری میشد اونم وسط حرف ...

چ ربطی داره شاید چون خانوادش میدیدن پسرشون هوله از خداشون بود واسه هر کی ک میگه برن خاستگاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوره ی شناخت یعنی همه چی حتی مسائل جنسی  ایشون خیلی هات هستن شما باید درنظر بگیری بعد ازدواج م ...

اخه من خاستگار هات داشتم ولی مثه این نبوده انقد پررو این بیشتر پررو و بیشعوره

تو دوران آشنایی باید ملاحظات بیشتر باشه، چون بیشتر هدف شناخته، این بنده خدا مبنا رو گذاشته بر این که همه چی اوکی هست رفته تو فاز ازدواج.

منم همسرم بعد عقد و ازدواج میگفت اونموقع که باهات حرف میزدم، همه اش دوست داشتم ببوسمت و بغلت کنم چون خیلی دوستت داشتم، ولی شکر خدا خود دار بود و تا بعد عقد بر زبون نیورد و انجام نداد. وگرنه ردش میکردم بره، چه معنی داره آدم ای همه پر رو.  

خیانت فقط جنسی نیست.خیانت،ذاتا ، طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن لحظه ، کاری کنی ؛ که اگر همسرت و عشقت شاهدت بود نمیکردی...😊
اخه من خاستگار هات داشتم ولی مثه این نبوده انقد پررو این بیشتر پررو و بیشعوره

خیلی خوبه که داره خودش رو نشون میده به احتمال خیلی زیاد گرایش های جنسی خاصم داره خودت رو حیف نکن 

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد
بیچاره اینو ب اجبار اوردن تو خواستگاری این داشته لاس خشکه هاشو تو چتا با دخترا میزده😁😁

اتفاقا برعکس مادرش یبار کات کرد باهامون گفت از پسرم ایراد گرفتین بعد پسره دوباره اوردشون 

گرایش جنسی خاص منظورت چیه

مثلا فانتزی های خاص خودش رو داره فتیش و ...

حتما مشاوره قبل ازدواج برو این حجم از نیاز یه کم مورد داره

شایدم خیلی باهات احساس راحتی داره و فکر میکنه زنشی 

یه چیز دیگه که باید بگم وقتی داره کلا کوتاه میادم باید بیشتر مراقب باشی که چرا علتش چیه اگه قبلا دوست بودید میشد بگی علاقه ولی الان نه

و اینکه آدمی که سنتی میاد جلو نمیتونه ابراز دوست داشتن کنه چون شناختی نداره به اینام توجه کن خیلی چیزای جزئی هست که توی دوره شناخت میتونه واقعیت ادما رو نشون بده ولی همیشه از نظرا دور میمونه

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد
اینکارو کنم میگه واه واه از پسرم داری ایراد میگییری پسرم هیچ ایرادی نداره

خدا بت صبر و حوصله بده چون من اکه خواستگارم از این حرفا بزنه یجوری میشم از چشمم میفته دلم میخواد هرچی ب وقتش باشه ...

دنیای سگها= محبت    دنیای انسانها= منفعت