2777
2789
عنوان

خاستگارم حرف خالیش نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 67 پست
من که پسرم حالم ازش بهم خورد   عادی هم نیست شایدم اصلا شعورش نمیرسه

خیلی بیشعوره یبار باهاش تو اتاق حرف میزدیم یدفه پاشو میمالوند ب ناخن پام بعد یجوری میشد اونم وسط حرف جدی من انگار واسه هوس میخاد.بهش گفتم گفت اگه هوس بود خانوادمو نمیاوردم ک 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بیشعوره یبار باهاش تو اتاق حرف میزدیم یدفه پاشو میمالوند ب ناخن پام بعد یجوری میشد اونم وسط حرف ...

😐😐😐😐

"گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود" از عمق وجودم حسش کردم این جمله رو 🥺 تو غیرممکن ترین حالت زندگیم به عشقم رسیدم بعد از ۷ سال 😍 امیدوارم همه این حس قشنگو تجربه کنن👰👫 میشه واسمون دعا کنی زودتر بریم تو خونه ی عشقمون؟🤗💒😍ممنونم ازت💚 امیدوارم به هرچی میخوای برسی دوست قشنگم😍💚
وای چخبرههه از الان اخه  ببخشید ولی بعضیا خیلی هولن  به پست منم خوردن ولی اصلا پسند نکرد ...

این بار اول ک رفتیم با مادرا بیرون تنها شدیم خاست دستمو بگیره من نزاشتم همش میخاد بهم نزدیک بشه بچسبه بهم

من حس میکنم دوس داشتنش هوسه دلش میخاد منو تجربه کنه و ...

متاسفانه چه توی دخترا و چه پسرا خیلیا اینجورین دقیقا،عاشق ظاهر میشن،هر کی بگه ظاهر مهم نیست احمقه اما هر کیم بگه ظاهر به تنهایی مهمه اونم باز احمقه،هم شخصیت و هم ظاهر مهمن مثل دوتا بال پرنده که هر کدوم نباشه پروازی اتفاق نخواهد افتاد

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒
هرچی ازش میپرسم میگه چشم هرچی تو بگی اینجوری من نمیتونم بشناسمش اخه نظر نمیده فقط چشم میگه

چند سالتونه؟؟ 

ببین این ارتباط الانتون رو منم دارم برای شناخته عزیزم شناخت علایق هم سلایق هم شناخت خلقیات و رفتارای هم شناخت خانواده و غیرس 

نمیگم باید چوب خشک باشید ولی باید یک حدی هم باشه گلم

خیلی بیشعوره یبار باهاش تو اتاق حرف میزدیم یدفه پاشو میمالوند ب ناخن پام بعد یجوری میشد اونم وسط حرف ...

عزیزم بنظر من ردش کن 

کسی ک انقد راحت تن میده هیچ تضمینی نیس ک بعد ازدواج کج نپره

اکثرا چ دختر چ پسر تو این دوره محکم خودشونو کنترل میکنن ک ی وقت حر‌کت ضایعس نزنن 

ببین این خودشو کنترل کرده اینه چ برسه خرش از پل بگذره

این بار اول ک رفتیم با مادرا بیرون تنها شدیم خاست دستمو بگیره من نزاشتم همش میخاد بهم نزدیک بشه بچسب ...

یااا خداااا🤣🤣🤣🤣🤣بخدا منم همیچن کیسی داشتم اینقد هم ادعای عاشقی میکرد ولی هزار مرتبه شکر که نشد 

یااا خداااا🤣🤣🤣🤣🤣بخدا منم همیچن کیسی داشتم اینقد هم ادعای عاشقی میکرد ولی هزار مرتبه شکر که نشد& ...

چرا خداروشکر ؟اینم هرروز ۱۰۰۰بار میگه عاشقتم میگه نذر کردم بهت برسم ولی انگار هوسه بیشتر 

دوره ی شناخت یعنی همه چی حتی مسائل جنسی 

ایشون خیلی هات هستن شما باید درنظر بگیری بعد ازدواج میتونی ایشون رو ساپورت کنی؟

شماهم به اندازه ی اقا مسائل جنسی براتون اهمیت داره ؟

میتونید نیازشون رو رفع کنید؟

فکرنکنید این مسئله ساده و سطحی هست تمام زندگیتون رو ابن داستان میچرخه اگه میل جنسیتون کم هست این آقا فرد مناسبی برای شما نیست چون باکم گذاشتن قطعا خیانت جنسی رخ میده و حتما سردی و بی میلی شما روی زندگیتون اثر میزاره بنظرم بیشتر فکر کن و اگه میتونی حتما مشاوره قبل ازدواج برو و اگه سرد مزاج هستی اقا رو رد کن 

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد