2777
2789
عنوان

بیمار کرونایی حال وخیم دعا لطفا +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 32564 بازدید | 930 پست
پدر منم بهشت سکینه خوابه . خیلی جون زیاده ،حتی بچه . قبر کناریه پدرم یه جون ۲۳ ساله هست ،اون ورتر ...

چرا فوت شدن؟

درگیری. ریه شون بالا بود؟؟؟

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خواهر عزیزم ممنون بابت تمام توضیحاتتون. تزریق این دارو باید با تجویز پزشک باشه؟ 

سلام خواهش میکنم عزیزم آره پزشک باید تجویز کنه حتما اصلا اگه گیر هم بیارید بدون نسخه بهتون نمیدن حتی نسخه آنلاین رو نشون می‌دادیم میگفتن قبول نیست حتما باید برگه ش باشه

.

سلام و خسته نباشید خدمت عزیزان جویای کار :

دوستان شرکت مرکز پرستاری تدبیر کارش اعزام پرستار سالمند-کودک-بیمار-نوزاد در منزل و همراه بیمار در بیمارستان هستش دوستانی که علاقمند به کار پرستاری هستند میتوانند به شماره زیر تماس بگیرند و بعد از گزینش وارد این کار بشند.شرکت پرستاری تدبیر واقع در تهران هست که دوستان شهرستان هم فقط در همان جایی که سکونت دارند میتونند پرستار بشند .

این کار نیاز به مدرک تحصیلی خاص ،شرایط سنی ،جنسیت نداره و بدون سرمایه اولیه هست حقوق این کار از 5 میلیون تا 15 میلیون هست که بستگی به کار شما داره

09198252068-88344377-88864506

جهت دریافت آدرس به صورت اتوماتیک عدد 1 به سامانه های  پیام کوتاه  5000292920  –   02188344377 ارسال نمایید

سایت :      www.ttadbir.com@gmail.com           

واتس اپ :             09128889359      

ایمیل :             info@ttadbir.com