الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم مگه جزتکذیب راهی دارن..چرا امارچین صفر میشه و فوتیای بعد از واکسن ما میره بالا
اولا دکترایی تکذیب کردن که مخالف اینا بودن
دوما اگه ماهم عرضه داشته باشیم مثل چین مدیریت کنیم تو قرنطینه کردن آمار ماهم صفر میشه. یا باید سفت و سخت قرنطینه کرد یا واکسن زد که کشور ما هیچ کدومو انجام نمیده بعد میگن چرا مردم میمیرن
به شایعات توجه نکنید مادر دوستم چند ماه قبل عمل کرد الان هم شیمی درمانی میشه، ایمنی بدنش پایین هست دکترش گفته بود واکسن برکت بزن، دو دوز زده الحمدالله حال ش خوبه. با این که مجبور به خاطر شیمی درمانی زیاد بره بيمارستان
عزیزم خب معلومه دیگه ماهم عرضه نداریم و هم مدیریت دیگه..
پس تنها راهی که راحتترین راهم هست میشه واکسیناسیون. مهمم نیست چه واکسنی باشه فقط باید سریع تزریق بشه به ۸۰ درصد جامعه تا ایمن بشن. نه اینکه یکی اسفند ۹۹ بزنه یکی هنوز تا آبان نوبتشم نشده. باید مثل کشور انگلستان تو ۴ ماه جمع کنن واکسن زدنو
۹۰درصددرگیری ریه بدون علائم نمیشه مستقیم میره آی سی یو😐😐😐
دقیقا بدون هیچ علائمی بوده خانومش ک قبلش کرونا داشت سرفه و...داشته اما میگفت شوهرم هیچیش نبود حتی سرفم نمیکرد خوابیده بوده بیدار شده میگه دارم خفه میشم بیهوش میشه میبرنش بیمارستان میمیره برا همین کل اقوام تو شوکن هنوز..(شایدم اونا یکم بزرگترش کردن ولی کلا من میدونم امروز بردنicuفردا فوت کرد..