2777
2789
دقیقا همطنطوره یه روز قبل باید تستpcrبدن

نه عزیزم اونایی که تزریق نکردن کرونا گرفتن

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه یکی از اقوامم فوت کرد اطرافیان کفتن از واکسنه سالم بود اخه

نه عزیزم حتی اگه بعد تزریق فوت کمه دلیلش واکسن نیس دلیلش اینه ایشون کرونا داشتن  وقت تزریق

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

من واکسن زدم دوروز بعدش مجبور شدم برم پیش دوستم ک کرونا دلتا گرفته و بدنم ایمن بودازش نگرفتم خیلی خو ...

البته که بعد از دو روز از زدن واکسن بدن شما ایمن نمیتونه بشه. این دیگه از شانس شما بوده نگرفتی

اخه یکی از اقوامم فوت کرد اطرافیان کفتن از واکسنه سالم بود اخه

حرف و حدیث ها رو ول کن 

مادر من بیماری زمینه ای شدید دارن ،سنشونم بالاست ،با سیستم ضعیف ایمنی 

تازه کورتون هم مصرف میکنن

رفتن دو تا دوز واکسنشونم زدن ،الحمدالله سالم سالمن 

یه عده رعایت نمیکنن،یا موقع واکسن کرونای بدون علامت داشتن واکسن زدن،یا بعدش رعایت نکردن ،اینا اکثرا به خاطر اینه 

نه عزیزم اونایی که تزریق نکردن کرونا گرفتن

منظورم همین بود فکر کنم بد تایپ کردم

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
البته که بعد از دو روز از زدن واکسن بدن شما ایمن نمیتونه بشه. این دیگه از شانس شما بوده نگرفتی

دوروز ک همینجور گفتم ولی فکر کنم یه هفته شاید کمتر بودش..نمیدونم شاید خدا بهم رحم کرد ب اونا ک رحم نکرد شوهربیچارش فوت شد بخاطرکرونا دلتا