2777
2789

عزیزم قرار بر عوارض باشه ک‌ الان نشون نمیده ممکنه ب مرور و‌چند سال بعد و حتی تو نسل بعد باشه،پس ب امید نشون دادن عوارض نباشید،،دوست دارید بزنید

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موندم اونایی که میگن عوارض بلند مدت داره آیا سفر در زمان میکنن هر واکسنی که بهتون رسید بزنید باب ...

نه دیگه به اینحرفا توجه نکنید

یا واکسن یا نهایتش آب مقطر 

من زدم هردورو

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  

ببین،من،همسرم،دوتا خواهرام،دامادمون،پدرم زدیم هیچ‌مشکلی هم نداشتیم.ما از وقتی زدیم کرونا نگرفتیم.همکارام گرفته بودن سبک رد کرده بودن.

ولی بابای دامادمون دو هفته پیش چهار شنبه زده بود بدحال شده بود.الان هنوز هم بستریه.ولی بعد انتقال به بیمارستان تست کرونا ازش گرفته بودن مثبت بوده.دکتر گفته بود چون کرونا داشته با زدن واکسن علائمش تشدید شده وگرنه دوز اولش هیچ مشکلی نداشت.دوز دومش اینطوری شد.قبل واکسن هیچ‌علائمی نداشته ولی مادر دامادمون کرونا گرفته بود احتمالا به بابای دامادمون انتقال داده و موقع تزریق واکسن کرونا داشته و علائم نداشته.

اخه یکی از اقوامم فوت کرد اطرافیان کفتن از واکسنه سالم بود اخه

عزیز جان یکی از اقوام مام۳۲سالش بود سالم بدون هیچ بیماری زمینه ای یا کرونا یا درد یهو حالش بد شد بردنش بیمارستان دکتر گفت۹۰٪ریش یا بیشتر درگیره و فرداش فوت شد..گفت کرونای بدون علائم داشته..

اونایی که زدن سالم و سلامت 

دو نفر از کسایی که نزدن یکیشون کرونا گرفت خوب شد ولی دختر خالم حالش خوب نیس🥺😔

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

لطفا و خواهشا قبل از زدن واکسن تستpcrبدید که مطمئن بشید منفی هست 

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
اونایی که زدن سالم و سلامت  دو نفر از کسایی که نزدن یکیشون کرونا گرفت خوب شد ولی دختر خالم حال ...

دقیقا همطنطوره

یه روز قبل باید تستpcrبدن

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را