2777
2789
عنوان

تا حالا شده کسی عاشقتون باشه که

1564 بازدید | 63 پست

شما عاشقش نباشید و هیچوقت با پسری هم درارتباط نبودید و به طرف هم اصلا محل ندید

اما خودتون بفهمید اون عاشقتونه و یجورایی زیر زیرکی نگاهتون میکنه و...

تهش چطور بهتون گفت؟🤔😂و چیشد؟

یجورایی من این موقعیتو دارم دوست دارم جریان شمارو بدونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواستگاری کرد جواب نع شنید😐🍃

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

نه والا😂😂😂😂

ما از این شانسا نداریم

معمولا ازمون متنفر میشن😂😂😂😂😂

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

هیچی دیگه ،نگفت منم شوهر کردم بعدش فهمیده تازه مامانش خواستگاری هم کرده من خبر نداشتم 😂🤦

✌️                                                https://harfeto.timefriend.net/16303622788192                         

اره زیاااد 

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

یه اکیپ بودیم به دید یه دوست بهش نگاه میکردم

اما سوتی داد خیلی جاها

بازم متوجه نشدم البته دوستم بهم میگفت من میگفتم نه بابا عاشق من نیست 

بعد از دوسال اومد ابراز علاقه کرد و پیشنهاد ازدواج داد

حالا دنیا اینجوریه برام ،اینجوری که تو هم باید تموم بشی از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم اگر  قراره دوست نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا من پرنده میشم،تو شاه ماهی من تموم میشم تو شروع خوشبحال دنیا که تو رو داره طفلک من،که ندارمت