2777
2789
عنوان

تا حالا شده کسی عاشقتون باشه که

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 63 پست
من میترسم یه روزی شمارمو از رو گوشی خواهرش برداره مزاحم شه😂😂 یا اینکه بیاد خواستگاری من نه بگم بق ...

بابا باور میکنی 

منم خودمو به ابو اتیش زدم تا ردش کردن 

پسر داداش مامانم بود میگفت بچم ناراحت میشه اگه گفتم نه باید ازدواج کنی منم گفتم مامان اونی که بچته منم نه اون 

هر روز یه تایمی میزاشتم واسه گریه کردن پیشه مامانم ادای این مظلومارو در می‌آوردم تا بگه نه😐

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدزدی توبرجکش ولی توصیه میکنم قدرآدمایی که دوست دارن روبدون

سنش برا عاشقی کمه😂😬و اینکه من کلا محل نمیدم به پسرا حتی سلام و اینکه عاشقش نیستم خب چه کنم

😂😂😂چند سالته؟

۱۶ 😂😂😂😂

میگفتن درسش تموم شه نامزد کنن 

خدایا نفهمیدی منه بیچاره چه زجری کشیدم تا شرشون کم شد بعداز اون قطع رابطه کردن بگم در حد چی 😐

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
۱۶ 😂😂😂😂 میگفتن درسش تموم شه نامزد کنن  خدایا نفهمیدی منه بیچاره چه زجری کشیدم تا شرشون کم ...

منم پسر عمم هست:/من متولد ۸۵ اون ۸۰😂😂😂😂 با اینکه هیچ ابراز علاقه ای صورت نگرفته اما بازم میترسم اگه اومد خواستگاری چه؟

سنش برا عاشقی کمه😂😬و اینکه من کلا محل نمیدم به پسرا حتی سلام و اینکه عاشقش نیستم خب چه کنم

میفهمم منم توسن وسال شمابودم باورت نمیشه چقدمغروربودم اصلانگا پسرام نمیکردم همش اخمام توهم بود😅غرورجوونی خیلی لذت بخشه اما واقعابودن کسایی که متقابلاخوشم میومدازشون ولی غرورم اجازه نمیدادابرازکنم وردشون کردم بعدافهمیدم ای داد خیلی بده آدمی رو ازدست دادم که عمیقادوستم داشته

منم پسر عمم هست:/من متولد ۸۵ اون ۸۰😂😂😂😂 با اینکه هیچ ابراز علاقه ای صورت نگرفته اما بازم میترسم ...

بزن دهنش نکبت😂😂

من ۸۴ هستم 

اما اون فک کنم ۲۵ سالی داشته باشه

میفهمم منم توسن وسال شمابودم باورت نمیشه چقدمغروربودم اصلانگا پسرام نمیکردم همش اخمام توهم بود😅غرور ...

منم خیلی مغرورم تن به دوستی با دخترا نمیدم چه برسه پسر

من متولد ۸۵ اون ۸۰ خدایی سنش کمه:/😂

منم خیلی مغرورم تن به دوستی با دخترا نمیدم چه برسه پسر من متولد ۸۵ اون ۸۰ خدایی سنش کمه:/😂

آره هردوتون خیلی کم سن وسالیداماهرجادلت لرزید دیگه شک رو کناربزاردل آدم بهش دروغ نمیگه

اخ اخ ۹ سال بزرگتره  بنظرم تو هم اونو جرر بده ۹ سال خیلیه😂😂😂

باشه چشم دیدمش جرش میدم😐😂

غلط میکنم یه بار تا مدرسه با ماشین افتاد دنبالم 

بعداز ۵ ساعت تعطیل شدن هنوز جلو مدرسه بود 

به خدا وقتی اومدم خونه از ترس زبونم بند اومده بود 😐😂😂😂