من میترسم یه روزی شمارمو از رو گوشی خواهرش برداره مزاحم شه😂😂 یا اینکه بیاد خواستگاری من نه بگم بق ...
بابا باور میکنی
منم خودمو به ابو اتیش زدم تا ردش کردن
پسر داداش مامانم بود میگفت بچم ناراحت میشه اگه گفتم نه باید ازدواج کنی منم گفتم مامان اونی که بچته منم نه اون
هر روز یه تایمی میزاشتم واسه گریه کردن پیشه مامانم ادای این مظلومارو در میآوردم تا بگه نه😐
برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا نفهمیدی منه بیچاره چه زجری کشیدم تا شرشون کم شد بعداز اون قطع رابطه کردن بگم در حد چی 😐
برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
منم پسر عمم هست:/من متولد ۸۵ اون ۸۰😂😂😂😂 با اینکه هیچ ابراز علاقه ای صورت نگرفته اما بازم میترسم ...
بزن دهنش نکبت😂😂
من ۸۴ هستم
اما اون فک کنم ۲۵ سالی داشته باشه
اخ اخ ۹ سال بزرگتره بنظرم تو هم اونو جرر بده ۹ سال خیلیه😂😂😂
باشه چشم دیدمش جرش میدم😐😂
غلط میکنم یه بار تا مدرسه با ماشین افتاد دنبالم
بعداز ۵ ساعت تعطیل شدن هنوز جلو مدرسه بود
به خدا وقتی اومدم خونه از ترس زبونم بند اومده بود 😐😂😂😂