2777
2789
عنوان

راهکار بدید🥲🤌

95 بازدید | 10 پست

اگه باز پیام داد چیکار کنم خر نشم؟چطوری روی قلبم پا بزارم و دیگه برا همیشه تمومش کنم؟

همیشه یا خودم دلم تنگ میشه پیام میدم یا اون و دوباره درست میشه رابطمون ولی ما بهم نمیخوریم واقها ادم خوبی نیس چیکار کنم این حس لنتی از بین بره

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تکنیک روانشناسی هست که میگه یه لیست هزینه بنویس نه هزینه مالی هزینه که روی روح و روان تو گذاشته و بعد مرور کن ببین ارزش داره دوباره بری تو این رابطه یا نه و دوباره این هزینه هارو پیاده بشی 

دکتر سالم جعفری 

یه تکنیک روانشناسی هست که میگه یه لیست هزینه بنویس نه هزینه مالی هزینه که روی روح و روان تو گذاشته و ...

ممطمئنم ارزش نداره ولی باز میگم نه تغیر میکنه 

روی یه کاغذ بزرگ بنویس من همین یکبار فرصت زندگی رو دارم و هر روزی که داره میگذره داره یه روز از شانس های زندگیم کم میشه

دور باطل دردی از من دوا نمیکنه

اگه کارهایی که در ۵ سال گذشته انجام دادم رو در ۵سال اینده هم ادامه بدم 

مجددا ۵سال بعد هم همینجایی هستم که الان هستم

با غم بیشتر و فرصت کمتر

و بچسبون به جایی که مرتب ببینیش

و یه کار جدید برای خودت شروع کن

کلاس یا ورزش

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

ممطمئنم ارزش نداره ولی باز میگم نه تغیر میکنه

گول مغز تو نخور قلب و روحت باید هزینه بده منم بعد سه سال تو 16 سالگی بخاطر همین موردها تیروئید ام فعال شد و عقب افتادم بعدشم عشق مرد در عملش مشخص میشه نه حرف

روی یه کاغذ بزرگ بنویس من همین یکبار فرصت زندگی رو دارم و هر روزی که داره میگذره داره یه روز از شانس ...

مرسی عزیزم

گول مغز تو نخور قلب و روحت باید هزینه بده منم بعد سه سال تو 16 سالگی بخاطر همین موردها تیروئید ام فع ...

شاید باورت نشه قرص اعصاب میخورم انقدد فشار رومه