2777
2789
عنوان

آیا حسادت درمان داره ؟

96 بازدید | 15 پست

سلام خانوما لطفا کمکم کنید ،از بچگی به خاطر تبعیض های زیادی که پدر و مادرم بین منو دو تا خواهرم میزاشتن منو تبدیل به آدم بشدت حسودی کرده 

این حسادتی که خودمم در بوجود اومدنش نقشی نداشتم خیییلی عذابم میده 

حتی وقتی هم که به من محبت میکنند بازم حس بدی بهم دست میده ،ارامش ندارم 

چجوری میتونم حسادت رو از خودم دور کنم 😔😔💔

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا داری میخندی مگه عقده داری😏

ن گلم ببخشید فقط عنوانت رو خوندم ....🙏💔الان کامل خوندم گلم بله تبعیض هیلی بده ....طبیعیه ک شما این حس رو پیدا کردین ......ولی سعی کن اهمیت ندی دیگه عزیزدلم 🙏❤

ولی حرفت خیلی بد بود عقده دداری چیه آجی ؟😔💔🙏

من فقط عنوانت رو خونده بودم خداشاهده  

.....

کتاب بخون  هنر یاد بگیر اعتماد به نفستو ببر بالا اگر اضطرابی هستی درمان کن

شاید باور نکنید ولی خودم مربی هنری هستم طراحی دوخت سرویس جهیزیه کار میکنم 

تعریف نباشه کارمم خوبه ولی این حس بد دست از سرم برنمیداره😔

ن گلم ببخشید فقط عنوانت رو خوندم ....🙏💔الان کامل خوندم گلم بله تبعیض هیلی بده ....طبیعیه ک شما این ...

از جوابتون خیلی ناراحت شدم به خصوص اون ایموجی خنده

از جوابتون خیلی ناراحت شدم به خصوص اون ایموجی خنده

ببخشید گلم .....🙏😔💔

معذرت میخوام منظوری نداشتم من همیشه از ایموجی خنده استفاده میکنم باز هم میگم عنوانت رو فقط خوندم .....

حرف  شما هم بد بود هر کس دیگه ای بود اینجور جوابت رو نمیداد .....😔😔🙏🙏💔💔💔ولی دوست ندارم دلی بشکنه...💔🙏

انشاالله ک خوشبخت بشی گلم ...🙏آینده خوبی داشته باشی....🙏

حس حسادت رو هم فک نکنم بشه کاریش کرد مگر اینکه خودت بخوای و تلاش کنی گلم

.....

شما به چی میگین اعتماد بنفس  میشه مثال بزنید

اینکه بتونی خودت رو ارزشمند ببینی و برای خودت ارزش قایل بشی ....🙏

بی اهمیت باشی زیاد اهمیت ندی .....توی بقیه کارات تلاش بر بهتر شدن و پیشرفتت داشته باشی...🙏❤

.....

شاید باور نکنید ولی خودم مربی هنری هستم طراحی دوخت سرویس جهیزیه کار میکنم  تعریف نباشه کارمم خ ...

از کودکی مقایسه شدی عزت نفست اومده پایین کتاب چگونه زندگی خود را دوباره بیافرینیم بخون

کتابای دیگه ای هم در زمینه عزت نفس هست سرچ کن

مشاوره برو

کتاب نوشتن التیام بخش نشر ارجمند خوبه واست

اینکه بتونی خودت رو ارزشمند ببینی و برای خودت ارزش قایل بشی ....🙏 بی اهمیت باشی زیاد اهمیت ندی ... ...

شما هم منو ببخشید 

ممنون از نظرتون 🌷

شما هم منو ببخشید  ممنون از نظرتون 🌷

عزیزم تو هم ناراحت شدی دیگه حق داری.... ولی نباید قصاوت کنیم همو آجی .....😍🙏 منم از حرفت دلم شکست ...😅🙏ولی اشکالی نداره پیش میاد😍🙏❤

انشاالله ک موفق باشی قشنگم

.....

عزیزم تو هم ناراحت شدی دیگه حق داری.... ولی نباید قصاوت کنیم همو آجی .....😍🙏 منم از حرفت دلم شکست ...

اره درست میگی من حال روحی خوبی ندارم تو زندگیم مشکل دارم افسردگی شدید دارم هیچوقت شاد نیستم 

داروهای روانپزشکی هم فایده نداره واسم 

دلم مرگ میخواد 💔