2777
2789
عنوان

همسرم برای تولدم ماشین خرید اما...

| مشاهده متن کامل بحث + 2409 بازدید | 119 پست
وای چ شرایط سختی😐 بنظرت بهتر نیست همینا رو بع همسرت بگی و ازش مشورت بخوای؟؟ بگو پول های خودم بود ...

اخه همسرم اخلاقای زنداداشم رو نمیدونه، حس خوبی ندارم بخوام پشتش بد بگم که حسوده و... وگرنه اگه حقیقتو به همسرم بگم قطعا درک میکنه

داداشش گناه داره شوهرشم گناه داره 😐😐

اره در کل همه ناراحت میشن😐من یه مورد زن حسود دیدم پدر شوهرشو در میاورده

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید حقیقت رو بگی همسر برادرت هم باید بپذیره تفاوتها رو چه بسا تو جامعه خیلیا شرایط مالی بهتری از ایشون دارند در اینصورت باید مدام نگران مقایسه باشید باید برادرتون مدیریت کنه ارتباطی به شما نداره

پدر و مادر عزیزم دلتنگ روی ماهتون هستم😭😭

نه راست نه دروغ‌کامل

اگه پرسیدن توکه پس اندازت اونقدرا نبوده بگو شوهرم بهم کمک کرد خریدم

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات

چه عروس ندید بدیدی دارین

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

شما عین خواهر شوهر منی میگی شوهرم برا من بخره اما داداشم برا زنش نخره خیلی زشته این کار خدایی نکنید دلیل نمیشه اگر اون خرج میکنه دلیل نیست حسود 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
من باشم فقط ب پدر و مادرم میگم بعد ب اونا هم میگم جای زن‌داداش لو ندن ک همسرم خریده

اره اینطوری خیلی خوبه  باید زنداداشو بپیچونن. داداش گناه داره واقعا

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

اولا که به نظرم برادرت باید از پس زندگیش بر بیاد و به خانومش بفهمونه وضعشون با شما یکی نیست، بعدشم به برادرت و زنش نگو، به همسرتم بگو به فلانی به این دلیل نمیگم. ولی به بقیه اعضای خانواده بگو که هم خوشحال بشن هم از همسرت تقدیر کنن،نذار اجر این بنده خدا از بین بره.

همسرت برات مهم تر از زن داداش و داداش باشه چون پاش که بیوفته اونا هیچکاری برات نمیکنن و فقط همسرت بر ...

زنداداش برام مهم نیست آدم حسود حقشه که همش حرص بخوره ولی داداشم گناه داره دیگه تا مدت ها غر میزنه و اعصابشو داغون میکنه دوست ندارم ناراحتی داداشمو.ببینم، قطعا همسرمم برام خیلی مهمه و.نمیخوام اونم ناراحت بشه