2777
2789
عنوان

تحقیرم کرد💔🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 54 پست
اون پول پرسته تو چرا طرز فکرت مثل اونه ؟ مگه همه چی به بچه پولدار بودنه خاک تو سر اون مرد که خرجشو ی ...

واقعا فقط قصدش تحقیر کردن من بود 

ولی واقعا خوشبحال همون زنه ک پولداره هرکار دلش بخواد میتونه بکنه 

اصلا همیشه اینطوری بود!!

قبلانم دیده بودم

دختری ک فقیر باشه دوست پسر داشته باشه میشه هرزه

دختری که پولدار باشه و با هزاران نفرم باشه بازم دختر با اصالت محسوب میشه :)

باید بهش میگفتی خلایق هر چه لایق لیاقتت پیرزنه ک...چروکیدس اونم برای اینکه گوشت بخوره غرق پولت کرده

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا فقط قصدش تحقیر کردن من بود  ولی واقعا خوشبحال همون زنه ک پولداره هرکار دلش بخواد میتونه ...

اره تا حدودی درست میگی چون طرز فکرا مسمومه ولی خودتو ناراحت ی ادم بی ارزش نکن 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
حقیر که اون مردکه که پیر زن خرجش رو میده 

واگذارش میکنم به خدا 

من تازه گوشیمو عوض کرده بودم کلی ذوق داشتم

الان یاد حرفش میوفتم ک گفت زنه آیفون.. داره  هوف 

اصلا حالم از گوشیمم بهم خورد 

واگذارش میکنم به خدا  من تازه گوشیمو عوض کرده بودم کلی ذوق داشتم الان یاد حرفش میوفتم ک گفت ز ...

شما بشین منتظره آخره قصه بمون

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

اَه اَه حالم به هم خورد ،با اون زنه دوست شده یا صیغه کرده؟ چه افتخاری میکنه نکبت! به نظرم اون باید خجالت بکشه نه شما عزیزم.چقدرررر ارزش خودشو پایین آورده پیش شما.با این رفتارش بهت کمک کرده زودتر فراموشش کنی اون .