2777
2789
عنوان

تحقیرم کرد💔🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 54 پست

از یک بیشعور انتظار رفتار بهتر از این داری؟

اگه آدم بود که طلاق نمیگرفتی

در واقع اون خودشو تحقیر کرده با حرفایی که زده 

حرفاش یعنی من یه آدم بی عرضه ام که خودم از پس خودم و خرجام بر نیومدم الان اویزون یکی دیگه شدم

Ashpazi_ ba_ sayoo( مهتاب اینانلو)  آیدی من در اینستاگرام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که زندگی رو تو پول و ثروت میبینه بزار بره بهتر، فدای سرت 😘

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  

اون پول پرسته تو چرا طرز فکرت مثل اونه ؟ مگه همه چی به بچه پولدار بودنه خاک تو سر اون مرد که خرجشو ی زن دیگه بده بعد بیاد پزشو بده واقعا ادم حقیریه 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
عزیزم خر شاخ نداره اون که گفتی گاوه

خر با گوش بزرگ😂

اصلا شوهرش کثافته.

نشنیدی میگن خر بی شاخ و دم؟ رو اون حساب گفتم😂🙊

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

نه خود اشغالش پیچید جلوم 

بیخود کرد اصلا نباید جوابشو بدی، وقتی جواب بدی اون شروع میکنه بهه توضیح دادن و اثبات خودش. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

یه فرقی وجود داره  بین آدم تازه به دوران رسیده و آدم با اصالت

آدم های با اصالت  به داشته ها و تلاش و دسترنج خودشون افتخار میکنن

ولی آدم تازه به دوران رسیده  از درون پوچ

حالا هزاری هم  مال و اموال داشته باشه  بازم پوچ !!!

این پوچی  رو با  تفاخر و تحقیر و نگاه از بالا به پایین  به رخ میکشن

شما چرا جدی گرفتید و اذیت شدید ؟!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....