2777
2789

سلام من مردارفهمیدم باردارم لکه بینی داشتم برام سونونوشت دکترسونوواژینال انجام دادم گفتن خارج رحمه اما کامل مشخص نبود رفتم بیمارستان امام خمینی اونجاهم کلی ازمایش سونو کردن که گفتن ب نظرما بارداریتون داخل رحمه اما داخل رحم خوبی نیست احتمالا سقط کنی برای اینکه مطمعا بشیم ۴۸ ساعت بعدبتابده بتااولیم ۲۸۸بود بعد۴۸ساعت شد۱۲۱دکترگفت داره ازبین میره چ داخل رحم باشه چ خارج گفت یک هفته بعدبتا بده بازمن بتادادم شده بود۱۱۳ دیگه ازترس کرونا نبردم بیمارستا اینجا نشون دکتردادم گفت خیلی دیردارمیادپایین یک هفته بعدبتابده اگه اینجوردیربیادپایین باید کورتاژبشی چکارکنم کسی تجربه دارکمکم کنه البته دوشنبه هفته پیش خونریزی داشتم تا این دوشنبه الانم درحدلکه 

من بارداری اولم شیمیایی بود بتام تو ۱ هفته ۰ شد افتادم به خونریزی قرصی چیزی نداد که سقط بشه ؟

نه هیچ قرصی من اصلا توسونومشخص نبودساک الانم انقدراسترس دارم که کورتاژنشم ی وقت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه هیچ قرصی من اصلا توسونومشخص نبودساک الانم انقدراسترس دارم که کورتاژنشم ی وقت 

فک نکنم کار به کورتاژ برسه چون ساکم نبوده حتی

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...