2777
2789

سلام دوستان من پرخوری عصبی دارم ایقد میخورم که استفراغ کنم ولی دوباره میخورم ...روزی ۱۰ تا نان و یک کیلو برنج و میخورم باز گشنمه بعضی وقت ها گرسنه نیستم ولی وسوسه غذا دارم حتی نصف شب هم باید بخورم به چ دکتری مراجعه کنم

مادرم را به یک صلوات مهمان کنید اجرتون با حضرت زهرا

روانپزشک چون شما نیاز به داروهم  دارین برای همین  روانشناس کافی نیست

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چو مادرم از دست دادم از ناراحتی ایجور شوم 

ععزیزم تاجیک های قبلت رو دیدم متوجه شدم مادرتون به رحمت خدا رفتند اتفاقا میخواستم بگم  علتش از دست دادن مامانتون هست......بله درمان دارویی داره برید پیش روانپزشک با دارو براتون کنترل میکنند

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
ععزیزم تاجیک های قبلت رو دیدم متوجه شدم مادرتون به رحمت خدا رفتند اتفاقا میخواستم بگم  علتش از ...

اوکی ممنون عزیزم فکر کردم باید برم مغز و اعصاب

اوکی ممنون عزیزم فکر کردم باید برم مغز و اعصاب

نه شما برو پیش متخصص اعصاب و روان(روانپزشک) کامل شرح حالتون رو بگید ......بهتون دارو میده

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️
نه شما برو پیش متخصص اعصاب و روان(روانپزشک) کامل شرح حالتون رو بگید ......بهتون دارو میده

قبلا میرفتم دکتر اعصاب برای مشاوره بهم فلوکستین۲۰ داد ولی نخوردم و اینبار پرخوری گرفتم