2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگن تخم شربتی باعث زیبایی میش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ب من گفتن سیب بخور گلابی بخور هلو بخور پرتقال بخور توت فرنگی خرما شیر اووو چ چیزا ک نخوردم ولی الان دخترم کپی برابر اصل باباش شده😑 انگار خدا از ی قالب دوبار زده✋ پس سعی کن شوهر خوشگل داشته باشی

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣
ب من گفتن سیب بخور گلابی بخور هلو بخور پرتقال بخور توت فرنگی خرما شیر اووو چ چیزا ک نخوردم ولی الان ...

😂😂😂😂

واقعا چرا نباید دختر شبیه مامانش بشه؟ مثلا من خودم به این خوبی چرا باید دخترم شبیه من نشه و شبیه بابا یا عمه ش بشه؟؟؟؟ اگه نی نیم دختر باشه من که راضی نیستم شبیه اونا بشه...فقط خودم یا بهتر از خودم

😂😂😂😂 واقعا چرا نباید دختر شبیه مامانش بشه؟ مثلا من خودم به این خوبی چرا باید دخترم شبیه من نشه ...

باور میکنید حتی گروه خونیش شده برا باباش؟ پدر ی سلول داده بقیشو بدن من ساخته قاعدتا ژن من باید غالب میشد😑

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣
باور میکنید حتی گروه خونیش شده برا باباش؟ پدر ی سلول داده بقیشو بدن من ساخته قاعدتا ژن من باید غالب ...

وای من فوبیای این دارم که نی نیم اگه دختر باشه شبیه عمه هاش بشه، پسر خیلی برام مهم نیست 😁 ولی دخترم باید قیافه ش خوب باشه 

من خودم شانس نیاوردم شبیه مامانم نشدم، شدم کپ بابام و عمه م حالا دخترم .....وای نه خدا نکنه