2777
2789
عنوان

علائم ناف افتادن چیه؟؟

28339 بازدید | 34 پست

شوهرم یک هفته پیش پسرمو بلند کرد طولانی از اون شب شکمش درد گرفته، یه دردی شبیه انقباض با درد تیر دار توی حرکت کردن، مثلا اگر بدوئه حس میکنه شکمش تکون میخوره و درد میگیره، دردشم دو طرف شکم تقریبا نزدیک به ناف و زیر شکمه، ضمنا سونو هم داده دکترم رفته مشکلی نداشته

همون نافش افتاده دیگه. من انقد ماهرشدم خودم میندازم سرجاش

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترای علم امروزی چنین چیزی رو قبول ندارن

ولی میتونید پیش دکتر ولی اله گرایلی ملک 

دکترای تخصصی طب سنتی ایرانی ویزیت بشید. من توی تلویزیون دیدم که در مورد این مسئله خیلی صحبت می‌کردن و بیماران زیادی رو درمان کردند

کمر درد صبگاهی

دل پیجه

غرغر شکم

سر درد های ضربان دار گیجگاهی

تپش قلبهای دوره ای

سردی وخواب رفتگی دست و پا

بی حالی و کسلی

بی اشتهایی

لرزش اندام

یبوست

نفخ شکم خشکی دهان

رنگ پریدگی

لرزش زانوان

نبض نداشتن ناف

ضربان شدید اطراف ناف

اینا علائمش هست بخوای برگردونی سرجاش میتونی دو روش عمل کنی اول اینکه خودش بندازه رو کاسه که من ردش میکنم دوم اینکه با دست هدایتش کنی بعد ببندیش اما باید قبلش هیچی نخوره

زمان ثابت کرده همتونو...
امروز رفتش یجا بین انگشت شصت و اشاره رو براش مالید خیلی محکم گفت اگر خوب نشدی بیا فردا از زیربغلت بگ ...

یه مدل دیگه هست کسی که ماهر باشه انگشت میزاره تو ناف و چن دور میچرخونه ناف رو 

من همیشه با این روش نافم رو میگیرن خیلی بهتر جوابه