2777
2789
عنوان

يخچال ايراني چي بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1943 بازدید | 41 پست
دیپونت عالیه از نظرفنی ازجایی ک خریدم ک معتبرم هست گفتن همین موتور رو بدنه سامسونگ میزنن جا سامسونگ ...

راضي هستي كامل ؟

صدا نداره ؟

بدنش ضعيف نيس كه ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستاي خوبم برام دعاكنيد تا مشكلم حل بشه🥰🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

٤٤ميليون اين مدلش نميخوام اون همه هدينه كنم

واااای من عرض نود از همین بالا پایینا سامسونگ دارم فکر کردم الان خیلی باشه بیست،بیست و پنجه!!!

قدرشو بدونم😲😅

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 
هرچی میخری هیمالیا نخر  اصلا راضی نیستیم

كدوم مدلشو دارين شما از همين پهنا؟؟؟؟

چرا راضي نيستين ؟

ثداش زياده يا بدنش ضعيفه يا خوب سرد نمبكنه؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب سامسونگ خیلی خوبه

اره سايدش دارم راضيم ولي گفتم بالاتر براي رب ابغوره اينا ميخوام نيكسان ١٤هيماليا١٥كلا ايراني زير ٢٠هستن 

نميخوام خيلي هزينه كنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
كدوم مدلشو دارين شما از همين پهنا؟؟؟؟ چرا راضي نيستين ؟ ثداش زياده يا بدنش ضعيفه يا خوب سرد نمبكنه ...

دوقلوعه 

صداش خیلی زیاده 

جنسشم بشدت ضعیفه 

هی ارروم میده 

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
واااای من عرض نود از همین بالا پایینا سامسونگ دارم فکر کردم الان خیلی باشه بیست،بیست و پنجه!!! قدرش ...

ازه عزيزم قدرشو بدون خيلي گرون شده همچي

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راضي هستي كامل ؟ صدا نداره ؟ بدنش ضعيف نيس كه ؟

راضی میگم مشکل طراحی داره کاربردی نیس این مدل من ولی مدلا دیگشو بعدا دیدم عالی بوده منک حساس بودم روصدای موتور متنفربودم خیلی گشتم برا صدا ک نده

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
ازه عزيزم قدرشو بدون خيلي گرون شده همچي

واقعا👍

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 
نه آشناها دارن تعریف زیاد شنیدم زن داییم تازه گرفته بود خوب بود هم ظاهریش هم کاراییش راضی بود 

ازه منم از ظاهرش خيلي خوشم اومد چون اسمش قبلا نشنيده بودم شك ميكردم ولي فروشنده هم خيلي تعريف ميكرد 

ديجي كالا هم كامنتاشو ميخوندم نظرات مثبت بود گفتم باز از ني ني سايتيها بپرسم نظرات واقعي تره 

ممنونم از تون كه راهنمايي كردين😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40