2777
2789

وای که چقدر انتخاب شهر سخته . منم همین مشکل رو دارم.ولی دیگه امروز انتخاب رشته و شهر کردم. پیام نور خوبه ولی بیشتر خودت باید تلاش کنی .اگه از نظر مالی مشکلی نداری آزاد نزدیک محل زندگیت بخووون. اگه وقتشو داری و میتونی خودت درسارو بخوونی پیام نور خوبه.

وای که چقدر انتخاب شهر سخته . منم همین مشکل رو دارم.ولی دیگه امروز انتخاب رشته و شهر کردم. پیام نور ...

باورت میشه آزاد مشهد ارشد بالینی نداره فقط دوتا شهرستان تو استانم دارن ک زنگ زدم دیروز پرسیدم شهریشو گفت ۵/۵_۶تومن .درحالیکه غیرانتفاعی گفت ۳۵۰۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای که چقدر انتخاب شهر سخته . منم همین مشکل رو دارم.ولی دیگه امروز انتخاب رشته و شهر کردم. پیام نور ...

اگر پیراپزشکی بود دلم میومد برم آزاد ولی ارشد بالینی همچین کار نیست واسش ک برم آزاد ۲۶_۲۷میلیون 

باورت میشه آزاد مشهد ارشد بالینی نداره فقط دوتا شهرستان تو استانم دارن ک زنگ زدم دیروز پرسیدم شهریشو ...

اره ارشد ازاد حداقل ۲۵ تومن برات درمیاد.نمیخوای گرایش های دیگری بخونی اگه میخوای شهر خودت باشی. غیر انتفاعی هم خیلی خوبه اگه قبول بشی. هیچ فرقی از نظر مدرکی نداره با آزاد

مامانم میگ پیام نورمدرکش ارزش نداره واس این دودلم .واقعا ارزش نداره؟؟؟

اگر پیراپزشکی بود دلم میومد برم آزاد ولی ارشد بالینی همچین کار نیست واسش ک برم آزاد ۲۶_۲۷میلیون  ...

روانشناسی همه گرایش هاش خوبه. تربیتی بالینی عمومی مگه اینکه علاقه خاصی به یه گرایش داشته باشید یا شغل خاصی مد نظرت باشه که بخوای حتما بری بالینی

مامانم میگ پیام نورمدرکش ارزش نداره واس این دودلم .واقعا ارزش نداره؟؟؟

برای استخدام خیلی فرق نمیکنه کدوم دانشگاه باشی. من علمی کاربردی لیسانس گرفتم و استخدام شدم.  دوستم غیرانتفاعی لیسانس گرفت و استخدام شد .پیام نور خیلی خوبه ولیییییی تنها ایرادش اینه که معمولا کمی بیشتر طول میکشه تا فارغ التحصیل بشی و اینکه اکثر درسا خودخوان و بدون استاده باید خودت بخونی و بعد ازمون بدی. برای شاغل ها و متاهل ها گزینه خوبیه..

اره ارشد ازاد حداقل ۲۵ تومن برات درمیاد.نمیخوای گرایش های دیگری بخونی اگه میخوای شهر خودت باشی. غیر ...

لیسانسم غیرانتفاعی بود شهرم .الآنم فقط ی غیرانتفاعی شهرم ارشد بالینی داره ک کوچیکه موسسه هست یکیم بابل داره ک اونجا فامیل دارم موسسه اش بزرگه .بخاطر کرونا و کرایه ماشین و سختی خوابگاه نمبخام برم شهر دور .رتبم ۳۰۰۰بالینی شده تا ۱۵۰۰روزانه شبانه مجازن از ۱۵۰۰تا رتبه من معلوم نیست چجوری پر میشه ولی حتما غیرانتفاعی های تهران مث خاتم و علم و فرهنگ سریع پر میشن 

برای استخدام خیلی فرق نمیکنه کدوم دانشگاه باشی. من علمی کاربردی لیسانس گرفتم و استخدام شدم.  دو ...

واس استخدامی یا کار تو کلینیک ها پیام نور بد نیست ؟واس خودخوان اذیت نمیشم آخه کنکورمم خودخوان بود لیسانسم مهندسی معماریه کلا بیربط ب روانشناسی بود 

تازه پیام نورشم فقط یدونه تهران یدونه بوشهرداره ک خ دوره ازم

لیسانسم غیرانتفاعی بود شهرم .الآنم فقط ی غیرانتفاعی شهرم ارشد بالینی داره ک کوچیکه موسسه هست یکیم با ...

اره متاسفانه

من ۹۰۰ شدم رشته کامپیوتر دانشگاههای خوبی میتونستم بزنم روزانه ولی منم فقط شهرای نزدیک محل زندگیم زدم و قید تهران و اصفهان و.. رو زدم. 

مجبورم به خاطر شاغل بودن نزدیکترین جا به محل زندگیم رو بزنم

شما  اگه مجردی و وقتت ازاده طبق علاقه و شهری که میتونی بزن  خدارو چه دیدی شاید دانشگاههای تهران قبول شدی  

برای استخدام خیلی فرق نمیکنه کدوم دانشگاه باشی. من علمی کاربردی لیسانس گرفتم و استخدام شدم.  دو ...

شما با چ رشته ای و کدوم سازمان استخدام شدین عزیزم ؟دوستتون چطور؟ممنون میشم بگین .من با روانشناسی فقط آموزش پرورش میتونم 

واس استخدامی یا کار تو کلینیک ها پیام نور بد نیست ؟واس خودخوان اذیت نمیشم آخه کنکورمم خودخوان بود لی ...

ببین برای استخدام خیلی مهم نیست کدوم دانشگاه باشی  به جز دانشگاه دولتی بقیشون فرقی نداره با هم. ولی چون رشتت غیر مرتبط هست ممکنه بعدا به مدرکت که پیوسته نیست گیر بدن. البته بستگی داره کجا بخوای کار کنی. من جات بودم اول غیرانتفاعی های تهران رو میزدم بعد شهر خودم بعد پیام نور

به نظرم ازاد هم شرکت کن. غیر انتفاعی و پیام نور رو هم حتما بزن . غیر انتفاعی های مجازی هم هستن که اونم مثل پیام نور خودخوانه . اگه سنت کمه و وقت داری و میتونی بخونی امسال بشین دوباره بخون برای دولتی روانشناسی. اگه نه که همین امسال هرجا قبول شدی برو

اره ارشد ازاد حداقل ۲۵ تومن برات درمیاد.نمیخوای گرایش های دیگری بخونی اگه میخوای شهر خودت باشی. غیر ...

گرایش عمومیش خوبه؟رتبم تو عمومی۴۳۰۰شده

ولی همه میگن بالینی خ خوبه امسالم آخرین سالیه ک بالینی از غیرمرتبط ها مث من میگیرن ازسالبعد دیگ نمی‌ذاره.واس همین میخام اول همه بالینی هارو بزنم بعد عمومی .آزادم جداگانست چنتا شهردور برم اونجا میزنم .هرچند اگ پیراپزشکی بود ارزش داشت آزاد .لااقل پولش درمیومد