2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست و با تجربع بیاین

121 بازدید | 15 پست

بچه‌ها خیلی دروغ دونگ گفته بعد سه ماه عقد فهمیدم 

خیلی به هم بی احترامی کردیم 

مهریه رو گذاشتم اجرا وکیل باهاش هماهنگ کرده و حرفامو بهش گفته که می‌خوام جدا شم اونم گریه اینا کرده

جلسه مشترک برامون گذاشت وکیل اونجا هم نتونستیم درست حسابی حرف بزنیم که من گفتم قطعاً طلاق 

جفتمون مذهبی هستیم ولی خیلی با هم تفاوت داریم 

من از اول دوسش نداشتم دنبال بهانه بودم جدا شم 

ولی الان میگم زندگیمه و مشکل حادی نداره شاید بتونم درستش کنم 

ولی یادم میاد چقد از چشم هم افتادیم فکر میکنم نمیشه دیگه 

اونم چون ازدواج دومشه میخواد نگهم داره و بچه بیاره 

بچه‌ها نمیدونم کمکم کنید اگه تو موقعیت من بودید 

چیکار کنم تو این زندگی 

من که از اول میگفتم نمیخوام الان دلم میخواد تلاش کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفای بد به همدیگه زدیم سردی کردم باهاش بهش گفتم اسب بازنده اونم به من گفت مثل قبلی طلاقت میدم

منم چهار ماه عقدم 

بحث داریم 

ناخواسته و از روی سادگی و کم عقلی 

حالا نشأ پیدا کرده تو خانوادش و من بده شدم بین یک گردان آدم...نامزدمم دوسه روزه هی میگه همش تقصیر تو بوده که ماه افتادیم جون هم خواهر برادری....در صورتی که من نگفتم باهاشون دعوا کن...موندم چی کنم

هیشکی اندازه منو شوهرم دعوا نکرد تو دوران نامزدی،الانم هشت ماهه ازدواج کردم شاید داخل این هشت ماه دوبار بحثمون شده باشه،دعوا رو هست تو همه ی زندگی ها،ولی باید قلق طرف بیاد دستت،بعدش هم بی احترامی ابعادش زیاده،اگه به خانواده باشه قطعا طلاق ،اگر فحش ب خانواده باشه قطعا طلاق ،اگه کوچیک شمردن خانوادت باشه قطعا طلاق ولی بقیه چیزارو میشه کنار اومد باهاش 

تو زندگی همینه گل و بلبل نیس همش . بعضی وقتا به مو میرسه پاره میشه بازم گره میزنی  تو عقد بحث و حرف خیلی زیاده به حرف عقلت گوش کن اگه واقعا میدونی ادمیه که ارزش داره بمون و زندگی کن ولی اگه ازهمین الان دوسش نداری برو اینجوری تا اخر عمر یسره دلت بهونه میگیره

جفتتون برید مشاوره. یه جای خوب. اینجا  هر کسی یه چیزی میگه. 

ولی چون طرفت ازدواج دومشه منکنه خیلی َضربه بخوره. و اینکه اگه خواستی جدا شی اگه طرف نداره بده مهریتو با توجه به وسعش ازش بگیر. 

ولی اگه مشکل حادی نیست با مشاوره حل کنید

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲