2777
2789
عنوان

زایمان با کرونا مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1872 بازدید | 27 پست
خیلی ممنونم دعا کنید برام  خیلی از لحاظ روحی داغونم بعد ۸ سال با پنج تا سقط با کلی دوا و دکت ...

هیچ اتفاقی نمیافته.حالت که بد نیست خداروشکر.الان خیلی ها باردارن و مبتلا میشن و خوب میشن ما دو نفر رو توی فامیلمون داشتیم.یکیشون بچش به دنیا اومد چیزیش نیست اونم هنوز زایمان نکرده ولی هردو خوبن

نه قسمت کرونایی ها جداست عزیزم‌ نگران نباش من قرار بود بیمارستان نیکان زایمان کنم تماس گرفتم گفتن ...

اصلا عمل خاصی نیست که نگران باشی دکتر خودت نیست.یه عمل روتین که نهایتا ۱۰ دقیقه طول میکشه.خیالت راحت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب خیر میگذره ان شاالله ❤️.

همسرت رو بگو مرخصی بگیره بمونه پیشت غذا هم جیگر و گوشت بگیرید کباب کنه فقط چون مردا اکثرا غذا پختن بلد نیستن .

دیگ کاریه ک شده ن استرس داشته باش ن بترس.

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

ب دکترت بگو اگ امکانش هست و برا نی نی خطر ناک نیس یکم بندازه اون ور تر زایمانت رو ک ۱۴ روزت پر بشه ک ب نی نی راحت شیر بدی و اینا

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020