2777
2789

من کرونا دارم ساعت دوشب از خواب پریدم الان دیگه خوابم نمیبره حالا نخوابیدنم به کنار همش فکر مرگ میاد سراغم گریه میکنم میخواستم بدونم این حالت افسردگی رو هم باید داشته باشم یعنی همه مثله منن؟

بعضی افراد تو کرونا و ۶ماه بعدش افسردگی میگیرن.امیدوارم زود خوب شی.من خودمم تا مدت ها افسردگی گرفتم خودمم تعجب کرده بود

هرکس به اندازه فرهنگ و ادب خانوادگیش نظر میده.پس درست صحبت کنیم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا فکر مرگ عزیزم مرگ و زندگی دست خداست تا خدا نخواد هیجی نمیشه بعدم دوراز جون هرکی کرونا گرفت که نمیمیره اکثرا خوب میشن به جای این فکرا تحت نظر دکتر باش و روحیتو حفظ کن تغذیه خوب داشته باش سریع خوب میشی ان شاءالله

این نیز بگذرد...                                   

بله عزیزم متاسفانه کرونا از لحاظ روحی هم درگیر میکنه و حس افسردگی و اضطراب بیش از حد میاره

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
چرا فکر مرگ عزیزم مرگ و زندگی دست خداست تا خدا نخواد هیجی نمیشه بعدم دوراز جون هرکی کرونا گرفت که نم ...

فدات عزیزم زندهدباشی ❤من اثلا نمیترسیدم همسرم خیلی میترسونه میگه همین که احساس میکنی خوب شدی بعدش میمیری به خدا خسته شدم از دستش تازه خودشم کرونا داره 

بیخوابیت طبیعیه ولی اصلا نترس حواست  به خودت باشه از ریه ات چکاب بگیر و چیزای مقوی بخور هزاران ادم کرونا گرفتن و خوب شدن شمام روش به چیزای منفی فک نکن و بیخیال خودت نشو و حواست به خودت باشه مرتب 

منو چی میگی که مرگ برام رویاست، با فکرش خوشحال میشم. فکر کنم خیلی حالم بده ،😂

خدانکنه بااین درد مردن خیلی غریبانه است دورازجونت دخترعموی بیچاره ام با کرونا فوت کرد حتی نزاشتن مادرش برای آخرین بار توآغوشش بگیره خداسرهیچ کس نیاره

بیخوابیت طبیعیه ولی اصلا نترس حواست  به خودت باشه از ریه ات چکاب بگیر و چیزای مقوی بخور هزاران ...

نه خداروشکرازریه هاسالمم ولی بیشتر سردرد دارم با کم خوابی اثلا نمیتونم بخوابم

فدات عزیزم زندهدباشی ❤من اثلا نمیترسیدم همسرم خیلی میترسونه میگه همین که احساس میکنی خوب شدی بعدش می ...

نه نمیخواد این فکرا رو بکنی فقط مراقب علائمت باش مرتب چک کن به دکترت اطلاع بده الان دیگه ویزیت آنلاین هم هست کار همه راحت شده اگه زیر نظر دکتر باشی هیچی نمیشه ان شاءالله 

کرونا فقط باید سریع براش اقدام کنی به محض اینکه دیدی علائم داری با دکتر متخصص مشورت کن 

این نیز بگذرد...                                   
نه خداروشکرازریه هاسالمم ولی بیشتر سردرد دارم با کم خوابی اثلا نمیتونم بخوابم

خداروشکر پس چرا نگرانی تنت همیشه سالم باشه این کرونا مثه پریوده دوره داره دورش که بگذره همچی ردیف میشه مرتب به خودت برس و غافل نشو دم کرده های گیاهی که میدونی خوبه براکرونا بخور آرامبخش هم هستن و خواب آور

خداروشکر پس چرا نگرانی تنت همیشه سالم باشه این کرونا مثه پریوده دوره داره دورش که بگذره همچی ردیف می ...

خیلی ممنونم خیلی آروم شدم فقط نمیدونم من که کرونا گرفتم بازم میگیرم آخه میگن تایهمدتی بدن ایمن میشه درسته؟

خیلی ممنونم خیلی آروم شدم فقط نمیدونم من که کرونا گرفتم بازم میگیرم آخه میگن تایهمدتی بدن ایمن میشه ...

فدات تنت همیشه سلامت مثله سرماخوردگیه هیچ محدودیتی نداره  دور ازجون یه نفر بارها و برها میتونه بگیره و نمونه زیاد بوده چه بسا سختر و چه بسا سبکتر هیچی معلوم نیست فقط رعایت ولی طبیعتا بدن انتی بادی میسازه ولی اینم مدتی کمی تو بدنه اصلش همون واکسنه از بس این ویروس مرموزه