2777
2789

سلام خانوما 

اگه پست های قبل رو دیده باشید درجریانید که گفتم حدود ۳یا ۴ماهه شوهرم مسافرته برای انجام کارای زمینو اینا طی این ۴,۵ ماه هر ۱۰ روز دو سه روز میومد خونه اخرین بار که کرونا گرفتم یه هفته موند و رفت اول که رفته بود روز دوم یه زنگ ژد اما بعدش فقط من میزدم حتی یه شب بهش زنگ نزدم خوابم برده بود فرداش که بیدار شدم دیدم حتی یه تلفن هم نزده 

میدونه هم تنهام کسیو به اون صورت دور خودم نذارم اما حتی دریغ از یه نگرانی خشک وخالی !!!!

خانوما خیلی دلم گرفته این  مسئله  مدام توی سرمه هم میترسم و هم غصه میخورم

این نیز بگذرد🧿👒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شمام باهاش برو چرا تنهاش گذاشتی 

عزیزم نمیبره منو 

دفعه ی قبل گفت ایندفعه میبرمت اما فکر نمیکنم راست بگه  میذونید  تهه پراز ترسه احساس خوبی ندارم اما نمیخوام باور کنم

این نیز بگذرد🧿👒
عزیزم نمیبره منو  دفعه ی قبل گفت ایندفعه میبرمت اما فکر نمیکنم راست بگه  میذونید  ته ...

بد به دلت راه نده و مثله یه خانم بااعتماد بنفس بالا با عزت نفس محکم و قوی باارامش یه پا وایسا و حتما به هر راهی شده باید بری یا برو یا اون نره بنظره خودت کاره درستی کردی مردی رو تو این زمونه 5 ماه تنها میزاری کاره درستیه که اجازه میدی تنها ولت کنه یه زنگم نزنه پس یه فکری بکن 

بد به دلت راه نده و مثله یه خانم بااعتماد بنفس بالا با عزت نفس محکم و قوی باارامش یه پا وایسا و حتما ...

الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده خانومی 

من  زیاد به عنوان یه خانوم تو این مسایل آگاهی ندارم چون  شرایط زندگیم جوری نبوده که از کسی هم یاد بگیرم 

الان نمیدونم چیکار کنم 

همونطور عزت نفس و غرورم خیلی مهمه  نمیخوام خورد بشم نمیتونمم تحمل کنم این ترسو 

حتی تا الان هم زنگ نزده 

این نیز بگذرد🧿👒
الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده خانومی  من  زیاد به عنوان یه خانوم تو این مسایل آگاهی ند ...

فداتم عزیزدلم اشکال نداره از این به بعد سعی کن یادبگیری انشالله خودتم به خواسته هات برسی  ماهیا هر وقت از آب بگیری تازست بلد شو قبل هرکاری خوب به جوانبش و ابعاد کار فک کن به بعدش فکر کن  که چی قراره بشه الان وایسی باهاش دعوا کنی شاید بدتر کنه التماس کنی کوچیکت کنه و... باید قلقشا بلد باشی از اون راه وارد شی نباید کم بیاری نباید خودتو کوچیک کنی تو با یک مرد ازدواج کردی ن در و دیوار خونه پس هرکاری میکنی محکم باش و کم نیار این حق توعه 

فداتم عزیزدلم اشکال نداره از این به بعد سعی کن یادبگیری انشالله خودتم به خواسته هات برسی  ماهیا ...

خیییییلیییییی خیییییلیییییی ممنون  

مرسی که وقت گذاشتی خانوم گل خیلی اروم ترشدم مرسی

این نیز بگذرد🧿👒
خیییییلیییییی خیییییلیییییی ممنون   مرسی که وقت گذاشتی خانوم گل خیلی اروم ترشدم مرسی

قرببببونت برم عزیزدلم مهربونم 😘😘😙تمامه منفی ها و چیزای بد رو بریز دور اصن هرچی منفی میاد تو ذهنت بجاش چیزای مثبت رو فک کن اما اما اما بیخیالللللل نباش و برای آینده برای زندگیت و برای حفظش همیشه هوشیار و در تلاش باش  و بجنگ و نزار هیچ چیز و هیچکس اونو گسسته کنه و فاصله بندازه