2777
2789

شوهرم یک هفته اس که بیحالو کسل گفتم شاید کروناس اما تست داد نبود بهرحال این یک هفته من هر نوشیدنی مقوی شیر موز انبه شیرپسته هرچی درست میکردم از سرکار که میومد بخوره هم چنین غذاهای مقوی اونم میخورد کلیم تشکر میکردو که وای چه خانومی دارم ال بل

بعد مادرشوهرم شهرستان چون اینجا نبود من نگفتم که اینطوری یوقت نگران نشه

امشب زنگ زد به همسرم احوالشو پرسیدو همسرم گفت بهترم اونم بهش گفت قوتو بخر بخور همسرم گفت اخه اونو از بیرون میشه خرید همش ارد نخودچی 

دیگه من زدم بهش گفتم همون که واست درس کردم دیگه گفت اهان ببخشید نمیدونستم این همونه بعد مامانش معلوم بود هعی داره میگه اینو بخور اونو بخور اینم فقط میگفت خب بعد قطع کرد من کارد میزدن بهم خونم درنمیومد گفتم ی هفته اس انقدددر من بهت میرسم الان جلوی مامان هیچی نمیگی 

البته ناگفته نماند داشت میگفت که مریم بنده خدا کلی بهم میرسه اما مکالمش اینجا قطع شد و فک کنم مامانش نشنید

الان من خیلی ناراحتم هرچی باهم حرف میزنه درست جواب نمیدم

حالم از این اخلاقم بهم میخوره حق داشتم ناراحت بشم

نخواسته مادرش ناراحت بشه الان چرا ناراحتی 

مامانش میفهمید فقط جوش میکرود کاری از دستش بر نمباد خو

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخواسته مادرش ناراحت بشه الان چرا ناراحتی  مامانش میفهمید فقط جوش میکرود کاری از دستش بر نمباد ...

نه بابا بحث مادرش نیس 

من میگم خب اینهمه گفت اینو بخور اونو بخور بگه اره مامان ماریم داره میده اینارو اینجوری فک میکنن نکنه من بهش نمیرسم

نه بابا بحث مادرش نیس  من میگم خب اینهمه گفت اینو بخور اونو بخور بگه اره مامان ماریم داره میده ...

ح پس میگیحق داری پس

یهو میبینی از مریضی یادش رفته بگه

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
ح پس میگیحق داری پس یهو میبینی از مریضی یادش رفته بگه

شاید اخه خیلی ادم قدر شناسی از بعید بود منم از زود رنجی خودم کلافم میگه خب نباید همچین چیزی انقد منو بهم بریزه

میشه به تایپک شوهر حساس و بددل من سر بزنی نیاز به کمک دارم

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤

اخلاق شخمیت مث منه خواهر.منم از ی چیزی ناراحت میشم همچین میرم تو لک ک انگار چی شده حالا.

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.