2777
2789

ایالت تگزاس ارزهای دیجیتال را به صورت قانونی به رسمیت شناخت

🔸 دو لایحه تصویب شده با هدف گسترش پذیرش ارزهای دیجیتال و بلاک چین، اکنون در ایالت تگزاس به شکل قانون درآمده‌اند. لوایح ۴۴۷۴ و ۱۵۷۶ مجلس تگزاس که در ماه مه، توسط هر دو حزب مجلس قانون‌گذاری این ایالت تصویب شده و در ماه ژوئن توسط گرگ ابوت، رئیس مجلس به امضا رسیده بود، از روز ۱ سپتامبر رسماً به‌صورت قانون به اجرا درآمد. لایحه ۱۵۷۶ به ایجاد یک گروه کاری بلاک چین در تگزاس و لایحه ۴۴۷۴ به شناسایی ارزهای دیجیتال، تحت قوانین تجاری مربوط می‌شود. / 

ایده کسب و کار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

⁉️از دات، جدیدترین عضو بازار نوبیتکس، چی می‌دونین⁉️

🔸دات به عنوان توکن بومی شبکه پولکادات یکی دیگه از رمزارزهای آینده‌دار بازار ارزهای دیجیتاله. نکات زیر، مهم ترین چیزاییه که باید درباره پولکادات بدونین:

🔸یکی از مهم‌ترین مشکلات نسل اول بلاکچین یا نسلی که شبکه بیت کوین بر اون پیاده سازی شده؛ عدم برقراری ارتباط بین بلاکچین‌های مختلفه و پولکادات برای این مشکل، راه حل داره!

🔸پولکادات پروژه متن بازیه که امکان انتقال داده بین بلاکچین‌های مختلف رو فراهم می‌کنه و می‌تونه از چندین زنجیره به کمک یک شبکه پشتیبانی کنه.

🔸پولکادات معتقده که قطعه گمشده پازل فناوری بلاکچین رو در دست داره و در تلاشه تا با تمرکز بر امنیت، مقیاس پذیری و نوآوری این پازل رو کامل کنه.

🔸در حال حاضر دات با ارزش بازار 28 میلیارد دلاری در رتبه 8م بازار قرار داره و نسبت به سال گذشته 875 درصد افزایش قیمت داشته!

🔸به جرئت میشه گفت که پولکادات یکی از نوآورانه‌ترین و پیشروترین پروژه ها در بازار ارزهای دیجیتاله و میتونه سهم بزرگی در آینده این بازار داشته باشه اما همچنان راه درازی در پیش داره و باید دید که قدم‌های بعدی این پروژه چه طور برداشته میشه.

ارز_دیجیتال# ، کسب_درآمد# ، صرافی_نوبیتکس#  

ایده کسب و کار

وزیر جدید اقتصاد: پول دیجیتال ملی شفافیت ایجاد می‌کند

🔸 احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصاد و دارایی دولت، در همایش بانکداری اسلامی اعلام کرد که بلاک چین، قراردادهای هوشمند و ارزهای دیجیتال امکان بی‌نظیری برای شفافیت، مبارزه با پول‌شویی و فرار مالیات را در اختیار نهادها قرار می‌دهد.

ایده_کسب_کار#  ، ارز_دیجیتال# ، صرافی_نوبیتکس#  

ایده کسب و کار من 

رئیس بانک مرکزی اروپا: ارزهای دیجیتال «ارز» نیستند، «دارایی» هستند

🔸 کریستین لاگارد، رئیس بانک مرکزی اروپا (ECB)، اظهار داشت که تمام ارزهای دیجیتال، ازجمله استیبل کوین‌ها و دارایی‌های پرریسک، «ارز» نیستند. رئیس بانک مرکزی اروپا روز ۱ سپتامبر در یک مصاحبه گفت که ارزهای دیجیتال خود را به‌عنوان «ارز» معرفی می‌کنند اما او آن‌ها را یک دسته «دارایی» می‌داند که باید قانون‌گذاری‌ شوند و تحت نظارت قانون‌گذاران قرار گیرند. طبق این تعریف، لاگارد مدعی شد که ارزهای دیجیتال وابسته به پول فیات نیز دارایی محسوب می‌شوند. / 

بیت_کوین# ، ارز_دیجیتال# ، نوبیتکس# ، صرافی_نوبیتکس#  

ایده کسب و کار من 

توییتر به کاربران خود اجازه می‌دهد آدرس بیت کوین و اتریوم را به پروفایل خود اضافه کنند

🔸 به نظر می‌رسد توییتر در حال توسعه قابلیت‌هایی است که کاربران را قادر می‌سازد آدرس بیت کوین و اتریوم را به پروفایل خود اضافه کنند. در حالی که اخباری که تاکنون منتشرشده غیررسمی است، کیوان بیک‌پور، سرپرست محصول توییتر در توییتی به‌طور ضمنی این موضوع را تائید و گفته که ممکن است به‌زودی در این رابطه اطلاعیه‌ای منتشر شود. / 

ایده_کسب_کار#  ، ارز_دیجیتال#  ، نوبیتکس#  ، بیت_کوین#  

ایده کسب و کار 

شرکت مالی SBI Holdings اولین صندوق رمزنگاری ژاپن را ، راه اندازی و در رمزارزهای #ریپل ، #بیت‌کوین و #اتر سرمایه گذاری می کند

🔸به گزارش بلومبرگ ، غول مالی SBI Holdings قصد دارد اولین صندوق دارایی دیجیتال ژاپن را تا ماه دسامبر راه اندازی کند . این شرکت قصد دارد در برخی از ارزهای رمزنگاری شده از جمله XRP را خرید کند.

♨️ ایده_کسب_کار#  ، رمز_ارز# ، ارز_دیجیتال# صرافی_آنلاین_نوبیتکس#   ، موفقیت#  

ایده کسب و کار

چشم‌انداز استخراج ارزهای دیجیتال در سایه سیاست‌های مالی جدید آمریکا

https://arzdigital.com/cryptocurrency-mining-under-proposed-us-policy-changes/

ارز_دیجیتال#  ، اخبار_ارز_دیجیتال#   , بیت_کوین#  ، خرید_بیت_کوین# ، نوبیتکس#   

کسب درآمد

کمیسیون بورس آمریکا درباره یونی‌سواپ تحقیق می‌کند

🔸 به گزارش وال‌استریت ژورنال، کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده تحقیقات قضایی روی صرافی غیرمتمرکز یونی‌سواپ را آغاز کرده است. این اتفاق پس از آن رخ می‌دهد که گری گنسلر، رئیس کمیسیون بورس آمریکا حدود یک ماه پیش گفته بود پروتکل‌های دیفای واقعاً غیرمتمرکز نیستند و «گروهی از افراد نامعلوم» آنها را اداره می‌کنند. /

ارزدیجیتال#  ، کسب_درامد#  ، اخبار_ارز_دیجیتال#  ، صرافی_آنلاین_نوبیتکس#  ، نوبیتکس#  

ایده کسب و کار 

با افزایش توکن‌سوزی، نرخ استخراج اتریوم در روز گذشته منفی شد

🔸 بنا بر گزارش‌ها، تعداد کوین‌های سوزانده‌شده در شبکه اتریوم طی ۲۴ ساعت گذشته بیشتر از تعداد کوین‌های استخراج‌شده بوده است. ایوان ون‌نس، بنیان‌گذار خبرنامه اتریوم، نوشت روز گذشته در هر دقیقه ۹.۶ اتریوم سوزانده شد و ۹.۴۵ اتریوم هم استخراج شد. شبکه اتریوم طرح سوزاندن کوین‌ها را حدود یک ماه پیش شروع کرد و از آن زمان تاکنون این نخستین بار است که چنین اتفاقی در شبکه اتریوم روی می‌دهد. 

کسب_درامد#  ، ارزدیجیتال#  ، نوبیتکس#  موفقیت#  ، صرافی_آنلاین_نوبیتکس#  

ایده کسب درآمد من 

کمیسیون بورس آمریکا از یونی سواپ تحقیق می‌کند

🔸 گزارش‌های تازه نشان می‌دهد که کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا در حال تحقیق درباره صرافی غیرمتمرکز یونی سواپ است. سخنگوی یونی سواپ گفته است در صورت لزوم با قانون‌گذاران همکاری می‌کنند.

🔻 کسب_درامد#  ، ارزدیجیتال#  ، نوبیتکس# ، اخبار_ارز_دیجیتال#  

ایده کسب درآمد من ....

📌اگر پارسال بجای #بیتکوین، طلا میخریدم، یک اشتباه مولتی میلیاردی مرتکب شده بودم. انتخاب نکردن راه حل درست، کمکی به تشخیص مشکل نمیکند.

📌 "در آرامش قبل از طوفان هستیم.  #بیت_کوین در حال آماده شدن برای شکست سقف قبلیست. السالوادور می تواند کاتالیزور باشد."

اخبار_ارز_دیجیتال#  ، ارزدیجیتال#  ، صرافی_آنلاین_نوبیتکس#  ، نوبیتکس#  

کسب درآمد