2777
2789

نتایج یک نظرسنجی: ۷۷ درصد سرمایه‌گذاران روسیه بیت کوین را به طلا ترجیح می‌دهند

🔸 نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد که ۷۷ درصد از سرمایه‌گذاران روسی بیت کوین و دیگر ارزهای دیجیتال را به طلا ترجیح می‌دهند و این در حالیست که بسیاری از مقامات این کشور اساساً با ارزهای دیجیتال مخالف هستند.

🔻 ارزدیجیتال#  ارز_دیجیتال#  صرافی_نوبیتکس#  موفقیت#  

ایده کسب درآمد

مایک مک‌گلون، کارشناس برجسته نشریه بلومبرگ، می‌گوید روند صعودی در بازار ارزهای دیجیتال احیا شده است و احتمال می‌رود بیت کوین و اتریوم اوج‌های قیمتی جدیدی را به ثبت برسانند. مک‌گلون خاطر نشان کرد رسیدن بیت کوین به ناحیه ۱۰۰,۰۰۰ دلار به دلیل «کاهش عرضه در سال گذشته میلادی بسیار محتمل است.» او افزود هاوینگ بیت کوین هم شاید باعث رشد چهار برابری این ارز دیجیتال در سال ۲۰۲۱ شود. وی ادامه داد کاهش عرضه اتریوم و افزایش توجه کاربران به توکن‌های غیر مثلی مبتنی بر آن به جهش قیمت این ارز دیجیتال منجر شده است و گمان می‌رود بهای هر واحد آن به ۵۰۰۰ دلار برسد. کارشناس بلومبرگ تأکید کرد بازار ارزهای دیجیتال بعد از اصلاح قیمتی شدید در فصل دوم امسال، احتمالاً روند صعودی را از سر خواهد گرفت.

#خبر

🍀🌹

ایده_کسب_کار#  ، کسب_درامد#  , نوبیتکس#  , موفقیت#  

ایده کسب و کار من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

.

امروز روزدیگریست

پس تو هم آدم نویی شو

ازگذشته رهاهرچه بوده

ازآینده جداهرچه که خواهدشد

امروز رازندگی کن

همان کسی باش

که یک عمرآرزوی بودنش رادر سرداشتی

اخبار_ارز_دیجیتال#  ، نوبیتکس#  ، ارزدیجیتال#  ارز_دیجیتال#  

مثبت_اندیشی#  

ایده کسب و کار من

زیادی فکر کردن به گذشته،

تونل زدن به تاریکیه.

مراقب باش تا حدی بهش فکر

کنی، که بتونی ازش درس بگیری

ارزهای_دیجیتال# ‍ ، نوبیتکس#  ، صرافی_آنلاین_نوبیتکس#  ، کسب_درامد#  ، مثبت_اندیشی#  

ایده کسب و کار من : https://nobitex.ir/signup/?refcode=47547

سناتور الیزابت وارن(Elizabeth Warren) ، سناتور آمریکایی بازار کریپتو را “بانک سایه جدید” می نامد زیرا قانونگذاری با تصمیمات احتمالی نظارتی دست و پنجه نرم می کنند.

در گزارش اخیر نیویورک تایمز آمده است که انتقال رمزارز به بانک باعث ایجاد هیاهو در واشنگتن شده است. طبق گزارشات ، نهادهای نظارتی در تلاش هستند تا بازار را دنبال کنند که دارای حساب های وام دهی و بازدهی است.

#خبر

🍀🌹

اخبار_ارز_دیجیتال#  ، ارزهای_دیجیتال#  ، نوبیتکس#  ، موفقیت#  

ایده کسب درآمد من : https://nobitex.ir/signup/?refcode=718757

نجیب ابوکیله(Nayib Bukele)، رئیس جمهور السالوادور روز دوشنبه اعلام کرد که این کشور برای نخستین بار، ۲۰۰ بیت کوین را خریداری کرده است. این خبر ، یک روز پیش از اینکه السالوادور به طور رسمی این ارز دیجیتال را به عنوان ارز قانونی کشور تصویب کند، منتشر شد.

آقای ابوکیله در توییتی نوشت:

“با نزدیک شدن مهلت مقرر ، کارگزاری‌های کشور مقادیر بیشتری نیز خریداری خواهند کرد.”

#خبر

🍀 ارزهای_دیجیتال#  ، ارز_دیجیتال#  ، نوبیتکس# ، موفقیت#  

ایده کسب و کار من : https://nobitex.ir/signup/?refcode=383587

مایکل سوننشاین (Michael Sonnenshein)، رئیس بزرگترین صندوق سرمایه گذاری رمزارزی، Grayscale، نظر خود را در مورد تأیید احتمالی ETF های بیت کوین توسط SEC به اشتراک گذاشت و توضیح داد که چرا تنظیم کننده باید به جای یک ETF آتی بیت کوین، ابتدا یک ETF بیت کوین را تأیید کند.

در همین حال، رئیس SEC ، گری گنسلر، اخیرا ترجیح داده است که ابتدا یک ETF آتی بیت کوین به بازار عرضه شود، نه یک صندوق پولی معامله شده با بیت کوین. مجری، جو کرنن، آن را “قرار دادن اسب قبل از ارابه” نامیده است.

#خبر

🍀🌹

اخبار_ارز_دیجیتال#  ، ارزهای_دیجیتال#  ، نوبیتکس# ، موفقیت#  

ایده کسب درآمد من : https://nobitex.ir/signup/?refcode=718757

غول خدمات مالی دنیا: اتریوم می‌تواند به ۳۵,۰۰۰ دلار برسد

🔸 یکی از بزرگ‌ترین بانک‌ها و مؤسسات مالی جهان گفته است اگر بیت کوین به ۱۷۵,۰۰۰ دلار برسد، اتریوم قیمت ۳۵,۰۰۰ دلار را تجربه خواهد کرد.

🔻 اخبار_ارز_دیجیتال#  ، ارزدیجیتال#  ، نوبیتکس#  ، موفقیت#  

ایده کسب درآمد من : https://nobitex.ir/signup/?refcode=47547

ﺩﻧﯿﺎﯼ مجازی مدام ﺑﻪ انسان ﺍﻟﻘﺎ ﻣﯽﮐﻨﺪ ﮐﻪ دیگران مشغول ﺧﻮﺵﮔﺬﺭﺍنی هستند ﻭﻟﯽ ﺳﻬﻢ ﻣﺎ ﮐﺴﺎﻟﺖ ﻭ ناکامیست! مواظب باشیم که ناخودآگاهمان این فریب را نخورد، در غیر این صورت تمام انرژی‌مان به هدر خواهد رفت

کسب_درامد#  ، موفقیت# ، اخبار_ارز_دیجیتال#  ، نوبیتکس#  

ایده کسب درآمد من

بگو خدایا، مرا در هر کار و فعاليتى

با صداقت وارد کن

و با صداقت  خارج ساز !

و از سوى خودت حجت و نيرويى يارى کننده برايم قرار بده

قرآن کريم  آيه 80 الاسراء

اخبار_ارز_دیجیتال#  ، ارزهای_دیجیتال#  ، نوبیتکس#  موفقیت#  

ایده کسب درآمد من

سرمایه‌گذاران بیت کوین در السالوادور از مالیات معاف می‌شوند

🔸 یکی از مقامات السالوادور گفته است دولت قصد دارد با در نظر گرفتن معافیت مالیاتی برای معاملات بیت کوین توجه سرمایه‌گذاران خارجی را به این کشور جلب کند.

کتی وود انتظار دارد #بیت‌کوین به 500000 دلار برسد

🔸کتی وود ، مدیرعامل شرکت مدیریت سرمایه گذاری Ark Invest ،در کنفرانس SALT وال استریت گفت که #بیت‌کوین در پنج سال آینده می تواند به 500000 دلار برسد.

🔸این سرمایه گذار فوق ستاره معتقد است که اگر اگر سرمایه‌گذاران  5 درصد از سبد دارایی خود را به آن اختصاص دهند ، قیمت #بیت‌کوین می تواند ده برابر افزایش یابد.

♨️ اخبار_ارز_دیجیتال#   ، ارزهای_دیجیتال#   ، موفقیت# ، نوبیتکس#  

زندگی ادامه داره،چه تو انتخاب کنی و شانست رو تو ناشناخته ها تست کنی

چه عقب بمونی ودر گذشته گیر کنی و فکر کنی چه کارایی رو نمیتونی انجام بدی

پس ادامه بده و باقیش را به خداوند بسپار

اخبار_ارز_دیجیتال#   ، کسب_درامد#   ، موفقیت# ، نوبیتکس#   

ویتالیک بوترین، خالق اتریوم، در فهرست ۱۰۰ فرد تأثیرگذار جهان از دیدگاه مجله تایم

🔸 نام ویتالیک بوترین، هم‌بنیان‌گذار اتریوم، دومین ارز دیجیتال بزرگ از نظر ارزش بازار، در میان ۱۰۰ فرد تأثیرگذار مجله تایم در سال ۲۰۲۱ قرار گرفته است. مجله تایم از بوترین به‌عنوان یک نوآور یاد کرده است که توانایی‌های زیادی در پیشبرد برنامه‌ها دارد و توانسته است در اوج جوانی اتریوم را به ارزش بازار بیش از ۴۰۰ میلیارد دلار برساند. / 

اخبار_ارز_دیجیتال#   ، موفقیت# ، کسب_درامد#   ، نوبیتکس#   

تو توضیحی به کسی بدهکار نیستی! بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستی؛ اما به این می‌ارزد که خودت باشی. تا زمانی که رفتارت و تصمیم‌هایت به کسی آسیبی نمی‌زند،  توضیحی به کسی بدهکار نیستی؛ چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردنِ دیگران بر باد رفته‌اند.

کسب_درامد#   ، ارزدیجیتال#   ، نوبیتکس# ، ایده#