2777
2789
عنوان

لکه بینی قهوه ای در هفته ۱۱ بارداری

2994 بازدید | 35 پست

سلام خواهش میکنم اگه کسی مشابه من بوده بگه چیکار کنم و دلیلش چیه ؟ شیاف پروژسترون هر شب استفاده میکنم امروزم که لکه بینی داشتم شیاف گذاشتم عفونت ادراری ام داشتم که دکتر قرص بهم داد شنبه میرم دوباره آزمایش برای عفونت. میخاستم بدونم دلیلش میتونه از عفونت باشه؟ زخم دهانه رحمم گفتن داری دلیلش زخمم میتونه باشه؟ 

ممنون میشم راهنماییم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من مث تو بودم دو روز پیش رفتم دکتر

گفت احتمال داره بخاطر عفونت باشه

البته من روز قبلش نسبت به همیشه که استراحت بودم پیاده و پله زیاد رفتم. 

شیاف رو کردم 12 ساعت یکبار استراحت کردم لکم از بین رفت. 

نمدونم زخم دهانه رحم دارم یا ن اما بقیه موارد مث شمام. 

دقیقا من مث تو بودم دو روز پیش رفتم دکتر گفت احتمال داره بخاطر عفونت باشه البته من روز قبلش نسبت ب ...

انشاءالله به سلامت نی نی هامونو بغل بگیریم .من شنبه برای غربالگری میرم پیش دکترم میرم ببینم چی میگه 

من یکشنبه 12 هفته و 5 روزم مبشه

بسلامتی 

من دیروز رفتم سونو غربالگری همه چی خداروشکر خوب بود فقط گفتن جفت پایینه و هماتوم داری باید زیاد راه نری و استراحت کنی .انشاءالله شما همه چی تون خوب باشه 

بسلامتی  من دیروز رفتم سونو غربالگری همه چی خداروشکر خوب بود فقط گفتن جفت پایینه و هماتوم داری ...

بسلامتی عزیزم. منم رفتم سونو هنوز نشون دکترم ندادم. دکتر سونو که پرسیدم مشکلی هست گفت نه حالا ببینم دکتر خودم چی میگه. جنسیتش برا شما نگفت؟ برا من احتمالی گفت پسره

بسلامتی عزیزم. منم رفتم سونو هنوز نشون دکترم ندادم. دکتر سونو که پرسیدم مشکلی هست گفت نه حالا ببینم ...

میشه ازویاروعلائمت بگی منم دوس دارم پسرباشه یه دختردارم ک ای وی اف کردم

توکل بخداسال۹۷باIVFدخترمودنیااوردم😍😘دوماهه خدابهم یه کنجدداده ایندفعه بدون اذیت وقرص دارو یعنی خودخوده معجزه برای سلامتیش یه صلوات میفرستید؟ایشالله سالم دنیابیاد خیلی سختی کشیدم😥
میشه ازویاروعلائمت بگی منم دوس دارم پسرباشه یه دختردارم ک ای وی اف کردم

رو علائم اصلا فک نکن. 

من و خواهرم الان با داریم هردومون پس علائم کاملا متفاوت

تهوع ندارم

غذاهای ترش

شیرین اصلا نمیخورم

غذا فقط اش و... 

خواب دیدم طلامو پیدا کردم. ابجیمم خواب دید طلاشو گم کرده هردومون تا فعلا پسر