2777
2789
عنوان

سوسیس از کجا بفهمیم خرابه

141 بازدید | 18 پست

بچه ما سوسیس گاله خریدیم بعد همسرم گفت یه طعمیه گفت شاید فاسد بوده تاریخم نداره روش خورد همسرم منم خوردم الانم ترسیدیم ماست خوردیم روش نکنه چیزیمون شه امان از دست همسرم صدبار گفتم سوسیس نخر بعد سال ها خریده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین وقتی بازی می‌کنی اون تهش انگار یه ذره سیاه هست من یه بار خریدم اینطوری بود بردم پس دادم همه سوس ...

اره یکم سیاهه انگار سرشون و خشکه انگار اخه گاله هس مارک خوبیه خودشم تو یخچال بود اخه چطور خراب شده 

سوسیس که باز هست نخرید باید پلمب داخل توری یا بسته بندی باشه

والا نخواستیم اخه زیاد بخوریم وگرنه همسرم برمیداشت گفتم ول کن سه تا بردار کم بخوریم اونم برای پیتزا 

اره یکم سیاهه انگار سرشون و خشکه انگار اخه گاله هس مارک خوبیه خودشم تو یخچال بود اخه چطور خراب شده

مارک کاله زیاد خوب نیست 

بعضی ها خراب هستن دیگه شانس شما بوده بعد چند سال خریدید اینم اینطور شده

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

والا نخواستیم اخه زیاد بخوریم وگرنه همسرم برمیداشت گفتم ول کن سه تا بردار کم بخوریم اونم برای پیتزا

اونایی که بازه رو اقدس و پشمالو اسد تو خونه با لگد درست کرده و اسم کاله زده روش

مارک کاله زیاد خوب نیست بعضی ها خراب هستن دیگه شانس شما بوده بعد چند سال خریدید اینم اینطور شده

اره بخدا حالا گفتن کاله خوبه منم از نی نی سایت شنیدم ماست خوردیم عزیزم خنثی میکنه ؟ همسرم میگه نه میخوام بخورم 

اره بخدا حالا گفتن کاله خوبه منم از نی نی سایت شنیدم ماست خوردیم عزیزم خنثی میکنه ؟ همسرم میگه نه می ...

ماست خوبه ضد عفونی می‌کنه حالا خوردن ماست که ضرر نداره بخورید 

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...