2777
2789
عنوان

لکه بینی قهوه ای در هفته ۱۱ بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 3016 بازدید | 35 پست
رو علائم اصلا فک نکن.  من و خواهرم الان با داریم هردومون پس علائم کاملا متفاوت تهوع ندارم غذ ...

وای چه عالی طلاچیه؟؟منم دوشب پیش خواب دیدم یه ظرف پرطلا داشتم به خواهرشوهرم‌نشون‌میدادم یهو افتاده تو جوی اب روان بعدش اقامون رفته جلو ابو گرفته و طلاهامو برداشته ربطی داره به پسر؟؟منم فقط ترشی شیرینی اصلا 

توکل بخداسال۹۷باIVFدخترمودنیااوردم😍😘دوماهه خدابهم یه کنجدداده ایندفعه بدون اذیت وقرص دارو یعنی خودخوده معجزه برای سلامتیش یه صلوات میفرستید؟ایشالله سالم دنیابیاد خیلی سختی کشیدم😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامتی عزیزم. منم رفتم سونو هنوز نشون دکترم ندادم. دکتر سونو که پرسیدم مشکلی هست گفت نه حالا ببینم ...

سلام من امروز دوباره لکه بینی قهوه ای رنگ دارم شیاف گذاشتم یه چیزی که الان توجه کردم بهش این بود که پنج شنبه هفته پیش انگور خوردم لکه بینی کردم امروزم صبح انگور خوردم لکه بینی پیداکردم خیلی برام دعا کن همسرم خونه نیست 

عفونتم آز که دادم دیگه نداشتم یعنی بخاطر هماتومه یا بخاطر خوردن انگور؟

نگرانی نداره اصلا

شاید نزدیکی داشتی. شاید کار زیادی انجام دادی. شاید هماتوم کمی داری. 

میگن بچه پسر باشه لکه بینی زیاده نمدونم. 

اما خووب هر وقت لک دیدی شیاف تو 12 ساعت کن از بین میره. 

من دیگه بش عدت کردم. 

دکترم بهم گفت دیگه شیاف نزار هروقت درد احساس کردی بزار

نگرانی نداره اصلا شاید نزدیکی داشتی. شاید کار زیادی انجام دادی. شاید هماتوم کمی داری.  میگن ب ...

نزدیکی نداشتم یعنی دکتر گفت جفت پایینه نباید داشته باشید . کار زیادم نکردم فقط در حال استراحتم . هماتوم که دارم .شیافم هر ۱۲ ساعت استفاده میکنم .یکشنبه میرم دکتر برای سرکلاژ . 

به شوهرم نگفتم گفتم راننده ست نگران میشه اونم بیشتر از من استرس داره 

شما لکه بینی تون چجوریه؟ منظورم اینه زودبزود لکه میبینید ؟ 

نزدیکی نداشتم یعنی دکتر گفت جفت پایینه نباید داشته باشید . کار زیادم نکردم فقط در حال استراحتم . هما ...

من از 5هفتگی بعد از نزدیکی یا سرپا وایسادن زیاد سه چار بار لک دیدم. اما با شیاف و استراحت از بین میرفتن. 

الان زیاد نشستم کمرم درد گرفته شیاف گذاشتم حس میکنم بهتره. همسر منم راننده است😎🤗

من از 5هفتگی بعد از نزدیکی یا سرپا وایسادن زیاد سه چار بار لک دیدم. اما با شیاف و استراحت از بین میر ...

چقد شبیه هم هستیم😊 .

منم تو این ۱۲ هفته یبارنزدیکی داشتم که لکه بینی قرمز داشتم نمیدونم هفته چندم بودم .بعدش رفتم دکتر گفت جفت پایینه بخاطر نزدیکی داشتن هماتوم گرفتی .

دوبارم انگور خوردم پنج شنبه هفته قبل و امروز ،که لکه بینی قهوه ای  پیداکردم گفتم شاید انگور بهم نمیسازه