2777
2789

نه والا هیییییچ پشمی نمونده برام😐😂

مخصوصا که تا وقتی نی نی سایت هست اصلا پشمی به ادم میمونه؟ نه والا😂😂😂😐😐😐

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا هیییییچ پشمی نمونده برام😐😂 مخصوصا که تا وقتی نی نی سایت هست اصلا پشمی به ادم میمونه؟ نه و ...

نه بلاح بلاه بااله خخخخ

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
قربونت گلم الان یکی تاپیک زده شوهر کنم یا نکنم با ذکر دلیل لطفا  من هیچ.....من    

الان تاپیک جدید زدم ببین چی نوشته پشت پراید دلیل همونوبگووووو

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
من الان یعنی خلاف قوانین سایت عمل کردم  خداااایا تووووبه

😂😂😂😂

میخواستم بگم من خودم ریختم برگام مونده اگه خریداره شمارشو بده 😂

بعد میبینم نینیسایت زده کلمه برگ مجاز نیست😑

خیلی وقته تو نی نی سایتم با کاربری جدید اومدم🍀✌
😂😂😂😂 میخواستم بگم من خودم ریختم برگام مونده اگه خریداره شمارشو بده 😂 بعد میبینم نینیسایت زده ...

خخخخ بیخیال ازقوانین سامورایی بدترشده اینجا