2777
2789

النگوهارو تیکه تیکه دادن تو مناسبتا پاگشا و یلدایی و.

حالام دوتاشو میخوان برا عروسی کادو بدن اصلا النگوها از چشمم افتاده خوشم نمیاد دست کنم

هر کدوم النگوها ۳ گرمه تنگم شده بود جدیدا دوتاش شکست الان دوتا دستمه دوتاشم نگه داشتن عروسی بدن دوتام که شکست شوهرم گرفت جوش بزنه که عمرا دستم بره دیگه

بعد دیروز خونشون که بودم یه بحثی پیش اومد مادرشوهرم گفت آره ترکا برا عروسشون طلا زیاد میخرن طلا دوس دارن

منم زیر لب نسبتا آروم گفتم والا ما که ندیدیم 

نگو خواهر زادش که اونجا بود شنیده رفته گفته بهش اینو😐😬😅😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂

برو خدا رو شکر کن همین سرویس و النگو ها رو برات خریدن

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😊❤❤❤ فرزندانم عزیزان دلم،  الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین. شفای کامل بیمارم صلوات.

خوب گفتی بذار بخرن سر لج ننداز قبل از عروسی هم برو تک پوش اینا بخر بگو رو خرید عروسی هست

بعداز عروسی عوض می‌کنی هر چی خواستی میخری 

خرید طلا قبل از عروسی برو حتما

😂😂😂برو خدا رو شکر کن همین سرویس و النگو ها رو برات خریدن

واقعا خونواده همسر من یه قرونم خرج نکردن همه چیو خود همسرم هزینه کرد 

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنظرم با این قیمت طلا بازم خوب بوده من چندسال پیش که طلا قیمتش پایینتر بود یک نیم ست کلا برام خریدن 😐 که البته اونم همسرم خریده بود

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...

شاید الان بگم مسخره‌ام کنید یا شاید سرزنشم کنید 

منی که نامزدم پول نداشت سر عقد برام طلا بگیره چون قبلش رفتیم و خونه خریدیم بخاطر اینکه خجالت نکشه پیش فامیل هامون و خانواده ام باهم رفتیم یدونه نیم ست بدل گرفتم کسی هم متوجه نشد بعد از چند ماه که کار کرد رفتیم برام یدونه نیم ست طلا خرید 

البته ما ترک نیستیم کوردیم ولی خب ربطی هم ندارع خیلیا علاقه دارن به طلا ولی من زیاد از طلا خوشم نمیاد 

و اینکه دوست ندارم نامزدمو اذیت کنم خونه خیلی واجب تر بود

حالا هم عیب ندارع عزیزم انشالله همسرت کلی برات طلا میخره

اگه خودشون خریدن یعنی همسرت نداده باز خوبه خانواده همسر من که تا حالا خودشون در حد 5 میلیون هم کمک نکردن سر عقد هیچی ندادن همسرم خودش زمین گرفته بود جای طلا عقد و زیر لفظی بهم داد جشن عقد تالار هم هیچ کادویی ندادن همه چی پای خود همسرم هست 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️