2777
2789
عنوان

اثبات وجود خدا

13618 بازدید | 75 پست

دوستان یمدت بود افسرده شده بودم و هم که مریض هم هستم اما بااین افسردگی دردم بیشتر شده بود.علت افسردگیمم این بود که خدا تو زندگیم کمرنگ شده بود دیگه کم کم داشتم نتیجه میگرفتم که خدایی وجود نداره.برای اثبات اینکه خدا هست تو گوگل گشتم اما مطلب چندانی پیدا نکردم سایت منکرین خدا هم رفتم کلی شبهه نوشتن منم تا آخر خوندم و بعد دوباره خوندم و دونه دونه رفتم یه صفحه جدید گوگل باز کردم و اون شبهه رو نوشتم اکثرا سایت اسلام کوئست جوابشونو داره خیلی هم عالی نوشته بقیه سایتها هم دارن.توی اینستا دایرکت یه روحانی خیلی خوب رفتم اولش گفتن که برو کتاب توحید مفضل رو بخون بعد خودشون تماس گرفتن و به بیشتر سوالاتم و شک هام جواب دادن.....الان خدارو شکر که خیلی خوبم هم از لحاظ جسمی هم روحی.ما آدمها نیاز داریم که کسی داشته باشیم و مطمن باشیم پشت و پناهمونه و اون خداست.خدا امید ماست وگرنه قدرت جذب و انرژی مثبت و بعضی چیزا درسته که خوبن اما به خدا نمیرسن.علت بیشتر دردهای جسمیمون نداشتن امید هست وقتی میگم خدایی وجود نداره اونوقت از ترس و ناامیدی دردهای جسمیم اگه تو واقعیت ده هست با ترس و تلقین پنجاه میشه....

دوستان کتاب توحید مفضل رو رایگان دانلود کنید خیلی قشنگه من خیلی حدیث خونده بودم اما این کتابو نخونده بودم.😄😊

من یه مدت دنبال اثبات خدا بودم چون دوستام هی میگفتن اگر خدا هست پس چرا انقدر بدی توی دنیاست و ضد خدا حرف میزدن.

من هرچی گشتم بدتر گیج شدم 

دوستام رو عوض کردم و خدا همچنان برای من هست دنبال اثباتش هم نیستم چون معجزه ازش دیدم.

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو برای خدا چیکار میکنی گلم؟

هعی یعنی واقعا خدا لازم داره من واسش کاری منم؟

اگه منظورت کار واسه بنده هاشه ک من سعی کردم تا جایی ک میتونم همشون رو خوشحال کنم حالا از هر نظری 

دیگه زشته من بخوام بخاطر اینا منت بزارم سر خدا 

ولی خب بهش نیاز دارم کمکم کنه ک هیچ ...

واسه اینکه به عشقم برسم یه صلوات واسم بفرستین🤗😘😍
هعی یعنی واقعا خدا لازم داره من واسش کاری منم؟ اگه منظورت کار واسه بنده هاشه ک من سعی کردم تا جایی ...

من جسارت نکردم عزیزم،،،

خیلی از ماها اصلا بندگی نمیکنیم

خودمم میگم... خدا منو خیلی بد امتحان

کرده و میکنه...ولی چ کنیم؟ اون خداست 

و ما بنده....

باید در تمام مراحل بگیم شکر 

و همه چی رو ب خودش بسپاریم

هر کاری زمان مخصوص خودش روداره عزیز

انشاااا خدا خاجت دل شماروهم میده

ولی ازش هرگز ناامید نشو

هرک درین درگه مقرب تر است 

جام بلا بیشترش میدهد

واسه من ک هیچ هیچ کاری نمیکنه:)

منم تا امروز صبح گیر داده بودم خدایا شفام بده خدایا نکنه بقیه بدنمم مریض شه....توبه نصفه نیمه ایی کرده بودم و فقط از خدا شفا میخاستم الان فهمیدم بااون سرعتی که میرفتم داشتم بیشتر به کفر نزدیک میشدم و شاید این بیماری که خودم سر خودم اوردم بهونه ای شد که انقد التماس خدا کنم و انقد دنبال اثبات خدا برم که اخرش خدارو شکر واقعا دیگه شک به وجودش ندارم.لطفا اون کتابو دانلود کنید و اگه توی هرجای قرآن و یا احادیث شک دارین جوابشو پیدا کنین.خود من انقد شبهه توی اینترنت میدیدم خودشونم ظاهرا بنظر حقیقت میان و ادم فکر میکنه راست میگن ولی وقتی تحقیق کردم فهمیدم که اونجور نیست

من یه مدت دنبال اثبات خدا بودم چون دوستام هی میگفتن اگر خدا هست پس چرا انقدر بدی توی دنیاست و ضد خدا ...

میشه بگید چه معجزه ای دیدین؟چجور دعا کردین که خدا قبولتون کرد؟❤ منم بعد این دیگه اصلا سراغ پیجهای خبری اونور آبی نمیرم چون اکثرشون رسما دارن علیه دین و خدا حرف میزنن هرچند خبرای دیگه هم دارن بعضی پیجها هم ک خبری نیستن رسما به خدا فحش میدن نعوذبه االله.اونم چنان استدلالی میارن که ادم اگه تحقیق نکنه و تنبل باشه میره تو قعر افسردگی.وقتی خدا نباشه ادم چنان اشفته میشه.خدایا ممنونم که دستمو گرقتی 🌺🌺😍😍

من میگم خدا وجود داره میگم میبینه میتونه میدونه میشنوه ولی نمیخواد کاری برام بکنه چون فقط دوستم ندار ...

عزیزم اینطور نیست.تا امروز صبح میگفتم خدایا من ک دعا کردم بجای اینکه زانومو خوب کنی زدی مچ پامم بدتر کردی اینجور ک بنظر میاد میترسم ارتروز شانه و ارنج دست هم بگیرم کلا فلج شم ...نماز صبح هم از حرصم بلند نشدم.اون اقای خوب ک روحانی بودن و تو پیجشون نوشتن پاسخ به سوالات فوری شرعی زنگ زدن دیروزم گفته بودن کتاب توحید مفصل رو بخونم.من نخونده بودم میگفتم اینم ی کتاب چرته.ولی انقد قشنگ بود نصفش رسیدم دلم میخاد همشو بخونم میترسم تموم شه میخام هرروز یه قسمتشو بخونم که تا روزها بتونم بهش فکرکنم ب اینکه خدایا چقدر تو قادری اینهنه نعمت و شگفتی و من دقت نکرده بودم.😭

منم یه زمانی آتئیست بودم ولی بعد ها نظرم عوض شد البته به خدایی که قبلا اعتقاد داشتم اعتقاد ندارم اون ...

زینب جان اون کتابو حتما بخون.بخدا انقد قشنگه وقتی خوندی و خوشحال شدی برای سلامتی من و خونوادم و برای خوشبختیمم دعا کن 🤗

من جسارت نکردم عزیزم،،، خیلی از ماها اصلا بندگی نمیکنیم خودمم میگم... خدا منو خیلی بد امتحان کرده ...

هروقت ناامید شدم رفتم تو یه دفتر نوشتم 

خدا منو به چیزی ک‌میخوام میرسونه به من چ چجوری اون خداس کمکم میکنه تو هرکاری 

ولی هعی بشینم تا بیاد کمک کنه 

واسه اینکه به عشقم برسم یه صلوات واسم بفرستین🤗😘😍
خدا منو از لیست بنده هاش حذف کرده خیلی وقته صداش میکنم و نمیشنوه سی ساله

سلام ترنگ عزیزم.نمیدونم مشکلت چیه و ایا از دست بندگان خدا برات کاری برمیاد یا نه.مشکل من جسمیه.اگه کاری از ما برمیاد بگو تا انجامش بدیم شاید قسمت اینه که بدست یکی از ما حل بشه