2777
2789
عنوان

بچه ها رلم برام حق انتخاب گذاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐اخه خیلی مرده ایده الیه ازون پسرای تازه ب دوران رسیده نیست ک غیرت کاذب داره 30سالشه پختس

وقتی داره اینکارو میکنه و شما ناراحت شدی یعنی به اندازه ی کافی پخته نیست 

خیلی بهتر از ایشون بنظرم میتونی پیدا کنی الکی وقتتو نذار برای چیزی که آزارت میده

ارزشت بالاتر از این حرفاست که کسی کنترلت کنه بگه چیکار کنی چیکار نکنی حتی اگه تو نظر جامعه اون فرد ایده آل باشه

برنامه دارم به هدفم برسم  
خب اخه خیلییی باهم خوبیم چجوری کات کنم 

همین مسئله رو بگو و بگو که نمیخوای کنترلت کنه

خودش برات دوراهیی گذاشته دیگه و تو کار خودتو انتخاب کن

دیگه هرچی هم گفت گوش نده(مگه اینکه از کارش پشیمون باشه که بعید میدونم)

برنامه دارم به هدفم برسم  
😂😂اخه ازین میترسم پشت سرم فکرای بد بکنه

بکنه خب

فکرای اون به تو ربطی نداره اصن

7 میلیارد نفر توی جهان هستن که فکر میکنن. به درک بابا

تنها چیز مهم اینه که تو راجب اطرافیانت چی فکر میکنی نه چیزی که اونا راجبت فکرشو میکنن

اون طرف کاری به این غلطی کرده و فکر کرده حق داره کنترل کنه کاراییو که میکنی

اونوقت تو ناراحتی بهش ضربه بزنی با اینکار در حالی که اون بهت کلی با اینکار ضربه زده همین الانش و درآینده هم میزنه...

بنظر من به خودت ظلم نکن

برنامه دارم به هدفم برسم  
بکنه خب فکرای اون به تو ربطی نداره اصن 7 میلیارد نفر توی جهان هستن که فکر میکنن. به درک بابا تنها ...

فکرای بقیه مهم نیس این فرد چون برام مهمه فکر میکنم دوسندارم درموردم فکرای بد بکنه بخاطر انتخابم خیلی رابطه عاشقانه و پایدار و منطقی و با درک زیاد داریم