الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم همینطور شدم باید بری دندونپزشکی های مخصوص برات درست میکنند من تو ماه هشتم یکی عصب کشی کردم یکی پر کردم یکیم کشیدم نگران نباش اگه اصفهانی کلینیک قاعدی باید بری
ببین اگه خیلی شدیده و نیاز به عصب کشی داری برو یه دکتر ببینه برات عصب کشی اولیه انجام بده که دردت بیفته بعد زایمان بری برای بقیه کاراش.مسکن هم سر خود نخور نهایت استامینوفن. کلا ماه مجاز سه ماهه دومه ولی اگه خیلی دردت شدید باشه و اورژانسی همین الانم برات درست میکنن
ببين اين كارا رو كردم الان درد قابل تحمل تو فكم دارم ولي به دندانپزشك نشون دادم يكي گفت اين ب ...
گلم بخاطر بچست کمبود مواد معدنی دارین برین دکتر یا دارو بده یا درست کنه
ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماریهای دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی در حد توان پاسخ میدم
الان دردم قابل تحمله به همين خاطر مرددم ولي دكتر گفت درستش كني بهتره، ضررش كمتره
ببین یه چیزی رو بهت بگم. ولش کنی ممکنه دردش بخوابه ولی بعد که میفتی به شیر دادن دندونت ظرف چند ماه پودر میشه و باید بکشی. الان احتمالا با یه عصب کشی ساده و ترمیم کارت راه میفته و چند سال دندون کار میکنه برات. یه هفته صبر کن ببین دندونت چجوریه اگه بدتر شدی برو حتما درستش کن