2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیق تو ماه هشت دندون درد شدم

رب انار لیمو خوردم

دکتر زاکسیم۲۰۰داد برام

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
قطره میخک بزن یااسپری دندون یانمک بگیریاسیربزار.یاژل دندون 

ببين اين كارا رو كردم 

الان درد قابل تحمل تو فكم دارم ولي به دندانپزشك نشون دادم يكي گفت اين بايد درست بشه 

يكي ديگه گفت اگر دردت قابل تحمله صبر كن

ببین اگه خیلی شدیده و نیاز به عصب کشی داری برو یه دکتر ببینه برات عصب کشی اولیه انجام بده که دردت بیفته بعد زایمان بری برای بقیه کاراش.مسکن هم سر خود نخور نهایت استامینوفن. کلا ماه مجاز سه ماهه دومه ولی اگه خیلی دردت شدید باشه و اورژانسی همین الانم برات درست میکنن

منم همینطور شدم باید بری دندونپزشکی های مخصوص برات درست میکنند من تو ماه هشتم یکی عصب کشی کردم یکی پ ...

اصفهان نيستم 

بچه سالمه ؟ 

دكتر گفت بين بد و بدتر بايد انتخاب كنيم و درستش كنيم

ببين اين كارا رو كردم  الان درد قابل تحمل تو فكم دارم ولي به دندانپزشك نشون دادم يكي گفت اين ب ...

گلم بخاطر بچست کمبود مواد معدنی دارین برین دکتر یا دارو بده یا درست کنه

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
ببین اگه خیلی شدیده و نیاز به عصب کشی داری برو یه دکتر ببینه برات عصب کشی اولیه انجام بده که دردت بی ...

الان دردم قابل تحمله 

به همين خاطر مرددم 

ولي دكتر گفت درستش كني بهتره، ضررش كمتره

الان دردم قابل تحمله  به همين خاطر مرددم  ولي دكتر گفت درستش كني بهتره، ضررش كمتره

ببین یه چیزی رو بهت بگم. ولش کنی ممکنه دردش بخوابه ولی بعد که میفتی به شیر دادن دندونت ظرف چند ماه پودر میشه و باید بکشی. الان احتمالا با یه عصب کشی ساده و ترمیم کارت راه میفته و چند سال دندون کار میکنه برات. یه هفته صبر کن ببین دندونت چجوریه اگه بدتر شدی برو حتما درستش کن