2777
2789
ببین یه چیزی رو بهت بگم. ولش کنی ممکنه دردش بخوابه ولی بعد که میفتی به شیر دادن دندونت ظرف چند ماه پ ...

حرفت كاملا درسته ولي ميترسم براي بچه ضرر داشته باشه 

دندانپزشكا هم تعلل ميكنن يا ادم و ميترسونن ميگن ماه هشتي 

حرفت كاملا درسته ولي ميترسم براي بچه ضرر داشته باشه  دندانپزشكا هم تعلل ميكنن يا ادم و ميترسون ...

سلام.من اواخر ماه ششم هستم.شما بالاخره چیکار کردین؟دندونتون رو عصب کشی کردین؟منم حدود دو هفته پیش دون دردم شروع شد با قرقره آب نمک مشکلم تا حد حل شده دو تا دکتر رفتم یکی گفت اگه میتونی تحمل کن یک گفت حتما پرش کنم الان زیاد درد ندارم ولی میترسم بعداً دردی ساز بشه.میگن دندون درد باعث زایمان زودرس میشه.نمیدونم واقعا چیکار کنم از یه طرف میترسم کارای دندانپزشکی واسه جنین ضرر داشته باشه.ممنون میشم جوابمو بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.من اواخر ماه ششم هستم.شما بالاخره چیکار کردین؟دندونتون رو عصب کشی کردین؟منم حدود دو هفته پیش دو ...

سلام دوست عزیزم 

من صبر کردم‌اون‌موقع و دردش خوابید 

دو سه روز مونده به سرارین دندونم ابسه کرد، و دستش نزدم رفتم سزارین و بعد دکترم گفت سریع برو سراغ دندونت که دیگه بعدش رفتم عکس دندون گرفتم و عفونت زده بود به ریشه 

بعضی دندونپزشکا گفتن ممکنه مجبور بشی  بکشی ، ولی رفتم پیش متخصص ریشه دکتر فاطمه حاج موسی برام درستش کرد خدا رو شکر 

منم آخرای ماه ششم هستم.فعلا دردی ندارم.ولی میترسم بعداً درد بگیره میگن باعث زایمان زود رس میشه من از درد دندون نمی‌ترسم از زایمان زودرس میترسم مرددم نمتونم تصمیم بگیرم درست کنم یا توکل بر خدا ولش کن شاید درد نگیرم اصلا.

آخه برای من سه ماه مونده هنوز به زمان سزارین؟خدا کمک کنه تصمیم درستو بگیرم.از مواد بیحسی و موادی که ...

ببین اگه قبل بارداری عکس انداخته بودی و درست کرده بودی پس احتمالا دندونت تازه خراب شده یا شایدم لثت متورم و دردناک شده فکر میکنی دندونت هست

پس اگه دندونت تازه خراب شده باشه یعنی تازه به عصب رسیده باشه خیلی بعیده که بخواد خدایی نکرده عفونت کنه بعدا 

مال من شاید حدود هشت ماه قبل از بارداریم دندونم شکست یعنی پوسیده بود، ولی من به خاطر کرونا نرفتم درستش کنم و بعد هم که بارداری خدا خواسته داشتم که اینطوری شد.

آخه برای من سه ماه مونده هنوز به زمان سزارین؟خدا کمک کنه تصمیم درستو بگیرم.از مواد بیحسی و موادی که ...

حالا بازم خودت بشین فکر کن ببین با توجه به شرایطت چه تصمیمی بگیری بهتره

منم آخرای ماه ششم هستم.فعلا دردی ندارم.ولی میترسم بعداً درد بگیره میگن باعث زایمان زود رس میشه من از ...

اره دکترا میگن درد و التهاب توی بدن ممکنه منجر به زایمان زودرس بشه 

نمیدونم چی بگم ، خیلی شرایط سختیه کاملا میدونم تو چه شرایطی هستی از یه طرف نگران مواد دندونپزشکی و ضررش واسه بچه از طرفی هم درد و نگرانی و از زایمان زود رس.