2777
2789
عنوان

محض خنده فقط 😅😅😅😅😅😅

166 بازدید | 14 پست

‏‪ اگه مصمم هستيد كه به همه واکسن بزنيد !! 🧐🤩،

خواهشا" به اونایی که دمپایی های دستشویی رو خیس میکنن واکسن نزنین...!

بذارین بمیرن!🤣

به اونایی که صدای فورت کشیدن چاییشون روی مخ هستش،🙃

هم واکسن نزنید!

به اونایی هم که دستشون رو تو قندون میچرخونن که قند ریز بردارن!🙂

تو رو خدا واکسن نزنید...!

به اون مردهایی که در عروسیها  تو قسمت زنانه داد میزنن : !

کی برنج اضافه میخواد !!!

به اونا هم واکسن نزنید 😂😂

به اون خانم هایی که هر عید سرشون زرده،

اگه واکسن بزنید من میدونم و شما!😂

به اون خانمهایی که هفت قلم آرایش می کنند و میگن: !

خدا شاهده!! من فقط ضد آفتاب می‌زنم و یه کم به اونایی که تو سینک آشپزخونه دست و صورتشونو میشورن،

فین هم میکنن ،!🤧

واکسن نزنید،

به همسایه هایی که با زباله بوگندو و آبدارشون توراه پله و آسانسور تردد میکنند یا ساعت ۲ شب میرن حموم آواز میخونن یا ازچشمی درب منزل ،

تردد دیگران رو چک میکنن !😠واکسن نزنید

به مردایی که از حمام میان بیرون حوله شونو میندازن رو مبل!😕

هم واکسن نزنید

به اون دانش آموزایی که  میگن  خانم چرا مشق کم گفتید ؟!😎

واکسن نزنید!

به اونایی که سر سفره قاشق دهنیشون رو میگذارن تو خورشت ،! واکسن نزنید!🥴

فکر کنم اگر این ها رو از لیست واکسن حذف کنیم ،!

همین ٣٠٠-٢٠٠ هزار تا واکسنی هم که خریدند اضافه میاد.!😁

😃😃😃😃😘

و خدایی ک بشدت کافیست❤

منم جزو واکسن نزده هام😥😥😥😥

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق  نده دیگر تو به این عاشق که  🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس  از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من اکثرشو داشتم😐

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

این میشه 90 درصد شایدم بیشتر مردم ایران

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
من دمپایی هارو خیس میکنم اما سرویسم شخصی هست کسی اذیت نمیشه  در ضمن واسکنمم زدم    

خیس کردن دمپایی که ایراد نداره،باید فرهنگ سازی بشه،وقنی داری میای بیرون،صاف به دیوار تکیه ش بدی،تا آبش بره.....

چون خودش که نمیتونه خودشو خشک کنه!!!