2777
2789
عنوان

از مادرشوهرم بدم اومده.چیکار کنم باهاش

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخشید عزیز چرا بچه دار شدی؟ چرا تحت هر شرایطی میمونی و زندگی میکنی؟ مطمئن باش بدتر ازاینم سرت میارن ...

شرایط طلاق ندارم. پدرمم بداخلاقه. پول خونه گرفتنم ندارم .قرصمیخوردم باردار نشمولی شدم بعدم دلم نیومد بندازمش. از شش هفتگی قلبش زد😢

عزیزم هیچ وقت مادر شوهر مادر نمیشه خواهر شوهر خواهر 

هیچ وقتتتت هیچچچچ وقت درد و دل نکن مطمعن باش از اینکه پسرشون اذیتت میکنه شاد میشن میگن چه مردی 

از شادیت هم شاد نمیشن میگن زن زلیله پسره 

الان هم حرص نخور بچه ات بدنیا بیاد جیغ جیغو میشه ارامش داشته باش و فکر بچه باش و سیسمونی و چیزای خوب خوب

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
مادرشوهر هرچقد دلسوز هیچچچچوقتتتت نمیتونه به عروس تو این مسائل کمک کنه...این نصیحت خواهرانه بشورش بز ...

چی بهش بگم.یادم بده لطفا.تا حالاهر چی گفته فقط سکوت کردم .دیگهخسته شدم ولی

☹️ چه بده اینجوریییی  خب حرف حق بزن به شوهرت بگو این چه رفتاریه خوبه منو تورو اسم حیوون صدا بز ...

میگم بهش ولی اصلا عوض نمیکنه خودشو. وقتی ام میگم دیگهتحمل ندارم.میخوام برم میگه یه خط به بچم بیفته پدرتونو در میارم.میترسم برم 

اول خودت از خودت مراقبت کن 

خودتو دست کم نگیر وقتی به اسم حیون صدات میزنه جواب نده به هیچ عنوان بعد که گفت با تو هم بگو صدام نزدی که بخوام جواب بدم ولی یه عشقم و عزیزم بزار تنگش 

بعدم تا وقتی خودت به خودت اهمیت ندی هیچ کس برات تره هم خرد نمیکنه

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
چی بهش بگم.یادم بده لطفا.تا حالاهر چی گفته فقط سکوت کردم .دیگهخسته شدم ولی

شوهرمنم لنگه شوهر توعه...اینجور مردا هرچی میگن فقط نگاشون کنه جوابشو نده اصلا باهاش کل کل نکن...هیچی نمیشه نترس بقول قدیمیا فقط گنده گوزی میکنن توکل کن بخدا سعی کن بخاطر بچت آرامش داشته باشی...

شرایط طلاق ندارم. پدرمم بداخلاقه. پول خونه گرفتنم ندارم .قرصمیخوردم باردار نشمولی شدم بعدم دلم نیومد ...

انشالله قدمش اینقد خوب باشه برات ک زندگیتو تغییر بده.ازین ذکرایی که برای علاقه همسر میدن بخون.روزی ۱۰۰۱ مرتبه یاودود بگو به نیت اینکه دوستت داشته باشه.این چیزا همش از دوست نداشتنه

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.