2777
2789

و حس میکنن نرسیدن

البته ناامید نشدن و دنبال تغییرن 

بیایید بچه ها دور هم مشکلاتمونو بگیم و حل کنیم

عنوان کردن مشکلات کمترین نتیجه ش حس رهایی از اون مشکله البته اگر به نیت حل کردن باشه 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

من خودم بعد از ۷ سال دوستی با عشقم ازدواج کردم و از کشور خارج شدم ولی الان کمکم حس پوچی داره میاد سراغم 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خداروشکر هیچ کس هیچ مشکلی نداره ؟ 

بگیم شاید یه نفر راهنمایی کنه یا یکی برامون دعا کنه 

اعتقاد ندارید به این موضوع؟ 

عه خواهر منکه پوچی مطلقم چی

چرا ؟ امیدوارم حل بشه برات

ازدواج کردی ؟ 

عه خوشبحالت الان کجایی؟

خوشبحالی که نداره ولی فرانسه 

من هیچ وقت ارامش ندارم برم بیرون استرس دارم شوهرم تنها بره بیرون استرس دارم چون دور وریام خیلین که به خانماشون خیانت کردن همش فکر میکنم من بدم خوب نیستم جذاب نیستم همش فکرای بد

خدایا خستم 
من خودم بعد از ۷ سال دوستی با عشقم ازدواج کردم و از کشور خارج شدم ولی الان کمکم حس پوچی داره میاد سر ...

کدوم کشور رفتی برای زندکی الان چطوره زندگی کردن کی رفتی چقدر هزینه کردی بری

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
چرا ؟ امیدوارم حل بشه برات ازدواج کردی ؟ 

ن ازدواج کردم ن درس گذاشتن بخونم یه آدم کاملاً بیهوده ک احساس پوچی مطلق میکنم اگ بمیرمم هیچ اتفاقی نمیفته چون بودنم هیچ چیزو تغییر نداد

یه اسفندی خاص ک غصه هاش ان شالله تموم میشه واسه خوب شدن زندگیم ی صلوات بفرست 
من مشکلاتم فقط با پول حل میشه😐😐😐۲۰میلیون میداشتم تموم بود مشکلاتم😐در همین حد کوچیک

مطمئنی ؟ خیلی از ما حسمون درمورد مشکلاتمون غلطه ها 

آدرس اشتباه میریم به امید رسیدن به گنج