2777
2789
عنوان

کیا مثل من مدت ها دنبال راهی برای آرامش هستند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 98 پست
آرامش در نتیجه رسیدن به چیزی یا اتفاق خوبی، بدست نمیاد. به نظر یه حس درونی است که باید پرورش اش بدی ...

موافقم ، امیدوارم شما هم بتونید انجام بدید 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بهترین کارو خودت شروع کردی از امضات خوندم  تازگیا حس میکنم دعای دیگران در حق من زودی اجا ...

ارع واقعا عزیزم

یه اسفندی خاص ک غصه هاش ان شالله تموم میشه واسه خوب شدن زندگیم ی صلوات بفرست 
۱۰میلیون میدم برای درمان مریضی همسرم ده تومن هم میزارم روی پیش خونه ام چون سه ماه دیگه باید جابجا بش ...

بیماری همسرتون چیه ؟ 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
منم این فکرا مدام میاد  خب البته بعدش یاد این میوفتم که همه تو زندگیشون مشکل دارن فقط من نیستم ...

مشکل منم همینه ک ازخدادورم خیلی حتی نمازم نمیخونم فقط باگریه میگم کمکم کن.الان بجایی رسیدم واقعا اگ سمت خدانرم دق میکنم دیگ هیچی برام نمونده .

۱۰میلیون میدم برای درمان مریضی همسرم ده تومن هم میزارم روی پیش خونه ام چون سه ماه دیگه باید جابجا بش ...

ان شاءالله خدا شفا بده و امیدوارم تمام گرفتاریا برطرف بشه 

باز خوبه از نظر مالی مشکلی نداری از نظر آزادیت از نظر رفاهت و همینطور با عشق هم ازدواج کردی ولی من خ ...

به جواب سوالاتون رسیدید؟

بیماری همسرتون چیه ؟ 

نازنین اونجا تنهایید یا دوست و اشناو فامیل هست؟

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
من خیلی وقته دنبال ارامشم سفر زیاد حالمو خوب میکنه ولی پولش نیست فعلا 

به جز سفر ، تجربه ای داشتید که خاطره خوبی شده باشه ؟ مثلا بچه ها منکه الان از خونوادم دورم حس عمیقی بهم میگه چقدر اون موقع که باهاشون بودم حالم خوب بود حتی بدی ها و ناراحتیاشم برام جذابه درصورتیکه قبلا انگار کشنده و بشدت ناراحت کننده بود 

ارع واقعا عزیزم

پس ناامید نشو خواهر گلم 

نباید نامید بشیم 

به جواب سوالاتون رسیدید؟

حدودی بله ولی مسیرش کلا لذت بخشه مسیر شناخت خودت خیلی لذت بخشه خودتو شناختنی خدارو هم میشناسی

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊

وضع مالی کم اما کل خاندان پولدار همش دنبال رقابت با اونام این منو اذیت می‌کنه دوست دارم بیخیال باشم برا خودم زندگی کنم ندارم که ندارم به جهنم با هر شرایطی میشه خوشحال بود اما خوشحالیمو خلاصه کردم تو پول