2777
2789
عنوان

عصبی شدم دارم خودخوری میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 82 پست
روم نمیشه میگم بهش برمیخوره بگه ب شوهرت مگه چشم دارم  ب هردوشون اعتماد دارم اما واقعا اذیتم

وای من اصلا به دختر دایی و خاله و امثال اینا رو ندادم از همون مجردیم😐😐😐الانم اصلا باکسی رفت و آمد ندارم راحته راحت

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هر جور میتونی یه کاری کن دختر داییتون بره از خونتون همسرت مرده پاک درین مرد م باشه بیاد تو خون ...

بله امشب بهم گفت باید بریم ورزش بدنت رو فرم بیاد   خیلی ناراحت شدم گفتم من رو فرم هستم 

داره قیاس میکنه مطمینم 

روم نمیشه میگم بهش برمیخوره بگه ب شوهرت مگه چشم دارم  ب هردوشون اعتماد دارم اما واقعا اذیتم

چه ربطی داره فردا بگو...جون عزیزم چرا سوتین نمیزنی مشکلی داری خوب نیستا سینهات شل میشن 

شوهرت ک خواست بیاد بگو عزیزم فلانی نزدیکه اگه یکم لباس بهتر بپوشی بهتره درست نیس اصلا

وسط حال خوابید بگو گلم میری تو اتاق میخوتم اینجاذو جمع کنم جارو کنم هرچی بازم نفهمید اومد بگو اتاق برای استراحتت خوب نیس؟

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

به ما چه عزیزم خودشم بدش نمیاد انگار حالا تو وایسا اینجا حرص بخور 

خب شاید یه تاثیری داشت حرفامون

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

عادی برخورد نکنید با اینجور چیزا 

مهمه جدیش بگیرید و به جای خودخوری یه کاری بکنید

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
چه ربطی داره فردا بگو...جون عزیزم چرا سوتین نمیزنی مشکلی داری خوب نیستا سینهات شل میشن  شوهرت ...

ای بابا ما خواهر شوهرمون هم راه نمیدیم مردم فامیل مجرد میارن جلو شوهرشون تاپیک بیخودیه والا بیا بریم

بله امشب بهم گفت باید بریم ورزش بدنت رو فرم بیاد     خیلی ناراحت شدم گفتم من رو فرم هستم&n ...

شرمنده ام این میگم با رفتار همسرتون که اینجوری می‌خوابن درم باز میزارن یکم بترس گلم من مورد ای اینجوری دیدم یه مورد گفتم اما بدون بدترین کار ممکن کردی