2777
2789
عنوان

عصبی شدم دارم خودخوری میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 82 پست
وای خدا  آدم ب فامیل هم نمیتونه اعتماد کنه یعنی

فقط بحث خیانت نیست 

این که این خانم توی خونه ی شما در حد خونه ی خودش راحت باشه هم مشکل داره 

البته شوهرتون هم نباید توجه کنه ولی به هر حال ایشون باید یه فرقی بذاره بین خونه ی خودش و خونه ی شما

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
نمیدونم شما بگو ب جاست یا ن همش میگم دختر فکر کن خارج داری زندگی میکنی دختر داییم با تاپ بی سوتین تو ...

خب بهش بگو من جای تو باشم اینطور تیپ نمی‌زنم 

من پسر دایی مامانم پارسال به خاطر دانشگاه اومد خونمون انقد ساکت بود همشت و تاق بود خجالت می‌کشید بیاد بیرون من با چادر دچتوب خونه نشان میدونم جنس مخالفه میگم مهمون باید یکم آروم و ساکت باشه دوبنده😐

وزن فعلی:۶۸ وزن هدف:۵۶ عضو گروه آبی💙💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترداییم ب دلیل کاری اومده ی مدت با ما  من تو خونه پوشیده تر از اونم ی تاپ بندی میپوشه بدون س ...

پدر مادر نداره؟زنگ بزن بهشون بگو،یا به خودش بگو،مردم چه بی حیا شدن🙄

من جلو پدرمم تاپ دو بند نمیپوشم والا چقد بی حیاس

منم کسی بیاد خونمون حتی خانم هم باشه وقتی شوهرم هس از اون طرف خجالت میکشم دوانده بپوشم فقط وقتی دوتایی هستیم میپوشم 

الان من پیراهن بلند آستین دار تنمه مهمانم دوبنده بی سوتین    

والا چی بگم شوهرم دو شب با شورت میخوابه در اتاق هم باز میگه گرمه امشب گفتم یعنی چی پتو بنداز رو پاها ...

خودتو نگران نکن تو که چیزی ندیدی،،ولی خیلی اذیت کردن ب دختره تذکر بده،،بهشم برخورد بخوره به درک

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️